Investeren in jezelf is overvloed creëren

Investeren in jezelf is overvloed creëren

Als er iets is wat ik de afgelopen jaren heb geleerd in mijn leven en onderneming is dat bewust creëren niet zonder continue investering in jezelf gaat.
Het gaat hand in hand. Investeer je in jezelf? Dan leer je in één beweging jouw waarde en materiële en immateriële schatten kennen en weet je wat jij hebt te geven aan de wereld.
Als je deze waarde vervolgens inbrengt en toevoegt, dan heeft het een cumulatief effect.
Jij geeft, krijgt er meer dan je had voor terug en jij geeft dat vervolgens weer en zo groeit het verder en verder. Er ontstaat synergie. Geven en delen staat dan gelijk aan vermenigvuldigen en overvloed creëren.
Dit is een paradoxale beweging. En als je de neiging hebt om in tekorten en problemen te denken, durf je dit ook niet zo goed te geloven en al helemaal niet uit te proberen.
Toch raad ik het van harte aan.

Met een investering in jezelf zend je energetisch deze boodschap uit: “Ik ben het waard om in te investeren en om aandacht te geven.”
Dit zal zich in de buitenwereld weerspiegelen.

De mate waarin je eigenwaarde voelt en zelfliefde ervaart zal in de buitenwereld ook weerspiegeld worden. Hoe meer je van je zelf houdt, hoe meer je van je waarde doordrongen bent, hoe duidelijker je dat in de tastbare wereld zult herkennen.

Dat zelfwaarde en zelfliefde belangrijke onderwerpen zijn waar mijn community over wil lezen werd ook wel weer duidelijk deze week in de meestgelezen artikelen.
Veel leesplezier!

Zelfwaarde
Zelfliefde
Tegenslag
Liefde
Voorbeeldfunctie van ouders
Loslaten en observeren

Ontdek jouw waarde
en innerlijke schatten

Gun jezelf een waardevol, vervuld leven in overvloed en investeer in jeZelf: maak een afspraak voor het zelfkennis Spiegelspel© Meer informatie? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Je bent van harte welkom,

Jacqueline de Weerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *