Wil je een doorbraak in je leven op het gebied van liefdesrelaties, werk, geld, gezin, familie, gezondheid of iets anders? Kom dan voor een doorbraak date!

Dit is een krachtige coaching sessie van 3 uur , waarbij duidelijk wordt wat jou er van weerhoudt om door te breken met je talenten.

Soms ervaar je grote obstakels in je leven. Wat je ook doet, hoe je het ook aanpakt, welke route je ook neemt, wie je ook consulteert: Je knalt iedere keer tegen een spreekwoordelijke berg aan. Een gigantisch rotsblok lijkt je voortgang  en ontwikkeling in de weg te staan. Je kunt er niet omheen. Het is niet om door te komen!  Toch is dit rotsgebergte niet altijd wat het lijkt.

Met een denk shift of switch in bewustzijn, blijkt de berg vloeibaar als water te zijn, een stroom waar je moeiteloos door heen kunt waden.

Om deze switch of shift te maken, is congruentie nodig.Een overeenstemming tussen wat je zegt, voelt, denkt en doet. Als het allemaal op één lijn staat met elkaar, wordt het moeiteloos werkelijkheid en kun je door de illusie heen breken.

Ons bewuste en onbewuste denken is vaak in strijd met elkaar en daardoor scheppen we iets anders dan wat we eigenlijk willen creëren. Ze geven tegengestelde signalen, boodschappen en frequenties af. Dit zorgt voor spoken, beren, bergen op de weg!

Hoe kom je er nu achter wat je onbewuste denkpatronen zijn, je belemmerende geloofsovertuigingen, je waarde-conflicten, je beperkende gedachten, je onbewuste oordelen, je zelf sabotage systemen?

Zodat je ‘alignment’ kunt creëren en met perfecte timing jouw wensen en doelen vanzelfsprekend realiseert?

Dat kan door de informatiebronnen van het onbewuste te raadplegen. Met Spiegelcoaching®  Doorbraak Date doen we dat.

Wil jij eindelijk een doorbraak in je leven op het gebied van werk, geld, relatie, gezin, gezondheid, persoonlijkheid? Wil jij met gemak en plezier wonderen aanschouwen en beleven?

Bestel nu gelijk in de webshop: Doorbraak Date 

Welkom!

© Jacqueline de Weerd