Ben jij al langer aan het nadenken over het Spiegelspel en overweeg je het te komen spelen, maar wil je eerst iets meer weten over wat we precies gaan doen? Zo is de Spiegelspel Intensive opgebouwd:

Module 1. Het Woorden Wonder.
Woorden hebben grote scheppingskracht. We spelen en associëren in ons individuele livegesprek met woorden en komen zo jouw talenten op het spoor.

Module 2. Het Cluster Carrousel
Uit de mallemolen van woorden selecteren we precies welke talenten bij jou horen.

Module 3. De Visioen Visualisatie
Je maakt nader kennis met jouw talenten en neemt een kijkje in jouw eigen levenskoninkrijk.

Module 4. De Licht- en Liefdes- Levensboom
Met dit eeuwenoude zelfkennisinstrument kom jij je missie op het spoor.

Module 5. De Mystieke Missie Meter
Je formuleert je missie aan de hand van alles wat je hebt ontdekt.

Module 6. Het Passie Plan met Specifieke Stappen
Je schrijf jouw unieke stappenplan om je missie uit te voeren

Module 7. Het Koers Kompas
Je krijgt tools om op koers te blijven en blokkades te doorbreken. Dit navigatiesysteem van jouw ziel is behulpzaam voor jou om recht op je droomdoelen af te gaan.

Module 8. Co-creatie Checklist
Je leert om te co-creëren en helpende gewoonten op te bouwen, die jou opbouwen en versterken en je wensen tot werkelijkheid maken.

Bonus: Bron Bibliotheek met Maatwerk Materiaal
Afhankelijk van jouw levensthema’s, terugkerende problematiek en de rode draad in je leven, krijg je maatwerk documenten, linkjes, audio en video.

Je krijgt 2 maanden nazorg door middel van e-coaching. Dit is zinvol en waardevol om de opgedane inzichten en kennis te implementeren en je stappenplan uit te voeren.

Durf jij de sprong in het diepe te wagen? Durf jij je toe te vertrouwen aan het onbekende? Ik schep een veilige bedding waarbinnen jij jezelf helemaal kunt openen en je diepste gevoelens kunt prijsgeven. Met het doel om jouw zelfkennis te verhogen, je talenten en missie te leren kennen, moed te verzamelen om dit uit te voeren en daardoor het hoogste levensgeluk te ervaren.

Ik help je graag. Heb je vragen of wil je eerst nader kennismaken? Maak dan een afspraak voor een gratis Spiegelcoaching sessie van 20 minuten via ZOOM.

Op een Licht Leven in Liefde!

Het is de bedóeling dat het makkelijk en moeiteloos gaat,

Jacqueline Versteeg – de Weerd