Wie ben ik?

Jacqueline CV foto2Het leven zelf geeft mij volcontinue een opleiding op maat. Levenservaring, pittige levenslessen, een brede belangstelling, een groot netwerk en voortdurende zelfstudie zijn de eigenlijke basis van mijn werk als coach. Natuurlijk hebben opleidingen en behaalde diploma’s in grote mate bijgedragen. De HBO-Verpleegkunde is mijn achtergrond. Vervolgens ben ik via pastoraal werk, systemisch opstellingenwerk en talloze (internationale) cursussen en therapieën op het gebied van persoonlijkheidsontwikkeling en ondernemen tot mijn huidige en unieke coaching stijl gekomen. Ik ben gelukkig met mijn man Ron, ben trotste moeder van 5 grote kinderen. Ik houd van reizen, lekker eten, fotograferen. Spiritualiteit, bezieling en verdieping dat hoort bij mij. Ik ben daar non-stop mee bezig. Luister HIER een interview met mij. Of zie mij op één van de filmpjes

Inspireren

Komen tot de kern, herinneren wie je werkelijk bent, leven vanuit je essentie, doen waarvoor je naar de wereld gekomen bent: daarbij help ik mensen. Dat is mijn passie en missie. Ik vind het belangrijk om me te blijven verdiepen en te ontwikkelen op het gebied van coaching en counseling. Regelmatig volg ik daarom trainingen en cursussen en pas ik nieuw verworven inzichten en ervaringen direct toe in mijn praktijk. Ook word ik zelf gecoacht om steeds verder te groeien. Niet alleen als mens, maar ook als expert en ondernemer. Een uitgebreide CV is te vinden op mijn LinkedIn profiel. Als coach blijf ik voortdurend lerend onderweg. Van het hele scala aan oriëntaties en de bijbehorende ervaringen lees je in mijn weblog. Inmiddels heeft Zoekenderwijs een grote community. Op mijn zakelijke Facebookpagina zijn er dagelijks inspirerende spreuken en teksten te vinden.

Mijn missie is dit: Bewustzijn verhogen, levensvreugde vermeerderen en liefde uitbreiden. Dit doe ik op alle mogelijke manieren, op alle levensgebieden. Authentiek en uniek mijn eigen Zijn vormgeven en in de wereld zetten dat is mijn passie. Het beste uit het leven hier op aarde halen. Zo veel mogelijk mensen bereiken en helpen met veel plezier, gemak en genade.

Creatief ben ik vooral op internet en met Social Media. In schrijven van artikelen, het ontwikkelen van diverse online programma’s en het maken van Pinterest borden. Neem eens een kijkje en ga me volgen.

Schrijf je in ieder geval even in voor mijn eZine met zeer waardevolle artikelen. Je krijgt dan direct een prachtig cadeau in je mailbox als welkomst-cadeau.

Jacqueline de Weerd