Talentencheck

Als je het Spiegelspel ® hebt gespeeld, de Spiegelspel Intensive ® live of via e-coaching hebt gedaan, dan is het fijn om na een aantal weken of maanden te checken waar je staat met je talenten.

Je hebt tijdens het Spiegelspel ® helder gekregen wat jouw talenten zijn. Dat is een moment opname. Je talenten ontwikkelen voortdurend met jou mee en eisen afzonderlijk speciale aandacht op. Het ene talent wat meer dan het andere.

Je bent er na het Spiegelspel ® bewust mee aan de slag gegaan om je missie te leven en je hartewensen te vervullen. In zo’n periode van intense transformatie kan er makkelijk wat verschuiven bij je talenten. Talenten die eerst latent aanwezig waren, kunnen ineens prominent zijn geworden en talenten die eerst een heel belangrijke rol hadden, kunnen langzaam van het toneel verdwijnen.

Het is daarom fijn om te weten hoe de onderlinge dynamieken zijn, zodat je er weer bewust op kunt inspelen en je koers opnieuw kunt bepalen  en je stappenplan kunt bijwerken.

Zo houd jij jezelf op koers naar je levensdoelen. Je focus blijft scherp. Je laat je niet meer afleiden door belemmerende factoren die je laten verdwalen. Je hebt je doel helder voor ogen en je bent gemotiveerd om er op af te gaan. Je bent geïnspireerd onderweg met veel passie, doekracht, voorspoed en plezier.

Wil jij een Talentencheck doen? Het duurt een dagdeel van 4 uur. Bestel direct:

Maak een afspraak. Bel: 06-29431691 of mail info@zoekenderwijs.nl