Diepgaand 3 maanden online programma ~ 13 weken intensieve e-coaching met online ZOOM meetings met gelijkgestemden.

Leer hoe je kunt DOEN, HEBBEN en ZIJN wat je het diepste verlangt en met meer vreugde en gemak dan je je nu kunt voorstellen.

Met deze cursus leer je jouw innerlijke schatten op te graven en in te zetten en jouw kansen en mogelijkheden te verzilveren. Je leert je potentieel te benutten.

Je leert succesvol droomdoelen te bereiken op jouw weg over de aarde en op ieder levensgebied intensieve vervulling te ervaren.

Bereik je droomdoelen en behaal topresultaten ~ Co-creëer je eigen aardse paradijs met jouw innerlijke Creatie-Kompas

13 weken,  3 maanden, 1 keer per week een ZOOM meeting en online les in de klas vol deelnemers met live uitwisseling van ervaringen en opdrachten.

Een zeer waardevolle cursus die levensveranderend is. Je leert manifesteren met jouw unieke Zijn. Je leert je innerlijke creatie kompas in te zetten en zo altijd afgestemd en ingetuned en ingeplugd de weg te vinden door het leven.

Precies bij jou horend, bij jouw talenten, jouw missie en jouw uniciteit. Congruent en authentiek.

Wil jij jouw droomdoelen bereiken? Doelgericht en afgestemd op jouw ziel en zaligheid? Concreet, aards, praktisch en in tune met jouw bezieling?

Wil jij jouw geld verdienen met je levensmissie? Wil jij succesvol zijn met jouw eigen talenten? Doe dan mee en krijg gereedschap mee om de rest van je leven mee te groeien en te bloeien.

We werken met de metafoor van de Paradijselijke tuin. Jouw leven is als de Hof van Eden. Je creëert je eigen werkelijkheid, je vertelt je eigen verhaal, evangelie, sprookje, je eigen liefdesroman, je eigen helden epos. JIJ bent de tuinvrouw, de tuinman van je eigen paradijs, je bent Adam en Eva en Creator  tegelijk. Je bent menselijk en goddelijk tegelijk. Geschapen naar het beeld van de Schepper en met dezelfde scheppingskracht voor handen.

Jij kunt je eigen realiteit scheppen en je dromen tot werkelijkheid transformeren. Deze cursus is een prachtige aanvulling en verdieping op de Online Shift Intensive, de Spiegelspel Intensive of de Blessed Being Business Intensive en kan ook heel goed separaat gevolgd worden.

Je leert doelgericht te dwalen, je doelbewust over te geven aan het Leven zelf, je met focus te ontspannen en te vertrouwen op een perfecte ontvouwing van jouw levenspad.

Je leert de paradox van de schepping te ontrafelen. Je leert doeltreffend te visualiseren, te denken en te doen. Je leert doelmatig te dromen. Je leert je met aandachtige aanwezigheid te concentreren op wat je wérkelijk wilt met hart en ziel.

Ik laat je zien hoe ik zelf heb geleerd om mijn droomdoelen te bereiken en altijd te weten wat mijn doelgevoel is en wat ik nou écht, werkelijk, serieus wil. En vaak is dat iets heel anders dan wat de massa onder droomdoelen verstaat.

Je leert je eigen wijze pad te kiezen en te voelen wat JOUW unieke doelen zijn. Ongeacht de talloze meningen en ideeën en concepten van en in de buitenwereld. Kies je eigenwijze pad en volg je innerlijke creatie kompas.

Bereik je droomdoelen en behaal topresultaten

  • Hoe zou het voor je zijn om jouw droomleven te co-creëren en alles wat je graag wilt beleven ook werkelijk mee te maken?
  • Hoe zou het voor je zijn als je alles waar je van droomt en waar je naar verlangt kon doen, hebben en zijn? En zelfs nog meer dan dat?

Met de cursus “Bereik je droomdoelen en behaal topresultaten” ontdek je welke succesgewoonten en geluksroutines al generaties lang door de meest succesvolle mensen op aarde worden ingezet en toegepast.

Je leert zelf met deze technieken te werken en ze eigen te maken op een manier die bij jou past, zodat ook jij je specifieke droomdoelen en hartsverlangens kunt realiseren.

Deze cursus werkt met jouw intuïtieve hartkennis en met jouw innerlijke CreatieKompas. Je leert jouw leven naar wens vorm te geven en ontwikkelt jouw persoonlijkheid gedurende deze tijd verder.

Doe mee met deze levensveranderende cursus! We bewandelen samen de weg van de held. Het wordt een avontuurlijke reis in jouw innerlijke wereld. 

Praktisch:

De cursus duurt 13 weken oftewel 3 maanden.

Je krijgt iedere week met de mail een opdracht met speelwerk / hartwerk / huiswerk.

Je kunt iedere week ook live meedoen in de online klas via ZOOM, waarin we elkaar virtueel ontmoeten en elkaar kunnen zien en horen.

Een ZOOM ontmoeting waarin we een gedeelte van de tijd ervaringen delen en deels samen online opdrachten doen en nabespreken.

In deze online klas is het veilig en vertrouwd om jouw ervaringen te delen en te werken met de aangeboden technieken en jouw mindset te bespreken.

Je hebt veel support en inspiratie in deze groep en ook in de Facebook groep die speciaal voor deze cursus is geopend. Je kunt je vragen stellen en om hulp vragen.

Door de behaalde droomdoelen en resultaten te delen met elkaar krijg je een enorme boost in vertrouwen.

Je krijgt leesvoeding die online te vinden is.

Je krijgt podcasts die online te beluisteren zijn.

We werken met co-creatie wetmatigheden en manifesteerprincipes.

Kies voor jezelf en leer zelf de schepper te zijn van jouw ideale droomleven!

Ik heet je van harte welkom en dank je op voorhand al voor deze keuze die je voor jezelf maakt.

Ik houd er van om mensen te zien groeien en bloeien.

En ik weet dat dat gaat gebeuren als je meedoet!

Welkom bij deze ontdekkingsreis en ik kijk er naar uit om te starten samen.

Je ontvangt heel veel waarde met 3 maanden Spirit en Spiegelcoaching.

Wat ga je leren?

  • Het recept voor succes en het bereiken van droomdoelen. Zodra je weet hoe dit werkt kun je het eindeloos toepassen en herhalen zo vaak je maar wilt op ieder levensgebied.
  • Afstemmen en affirmeren en de omkeeroefening. Je leert hiermee jouw onbewuste denk- en gevoelspatronen op het spoor te komen en te transformeren en te reprogrammeren om jouw droomleven aan te trekken.
  • Massaal actie ondernemen op een manier die geïnspireerd, efficiënt, effectief, helpend, versterkend en opbouwend is.
  • Technieken om jouw toekomst naar je toe te laten komen op de manier zoals jij dit wenst en verlangt. Bruggen slaan naar de toekomst.
  • Je energie trilling en vibratie frequentie verhogen onder alle omstandigheden en inzetten om je creatiekracht te versterken.

Let op: Het werkt in je voordeel als je de Engelse taal beheerst. Meerdere inspiratie podcasts, ebooks en youtube films zijn in het Engels. Dit is overigens EXTRA cursus materiaal en je kunt de cursus ook volgen en meedoen zonder dit te beluisteren of te bekijken. 

Bereik je droomdoelen en behaal topresultaten ~ 13 modules op een rij voor de cursus

1. Creatie Kompas stappen en Succes: 
Wat is jouw definitie van succes en wat zijn jouw successen?
Word je bewust van jouw successen vandaag en gedurende je hele leven.

2. Zelfvertrouwen ~ Vertrouwen ~ Trots zijn op jezelf ~ Houden van jezelf 
Waaruit blijkt dat jij jezelf kunt vertrouwen? Dat je betrouwbaar bent voor jezelf? Ben je lief, mild en zacht voor jezelf? Zorg je goed voor jezelf?

3. Deprogrammering van je door de maatschappij en familie / community ingeprente overtuigingen. Belemmerende zelfbeelden en wereldbeelden die tijdens je jeugd zijn geworteld in je systeem brengen we aan het licht en ontwortelen we. Hierdoor komt ruimte vrij die opgevuld mag worden met waarlijke zelfbeelden en wereldbeelden die versterkend zijn.

4. Herprogrammering van je overtuigingen, je geloofssystemen, je verhalen. Doe de omkeeroefening en maak van je weerstand en moeilijke gevoelens mest om je manifesteer motor te laten draaien. Keer negativiteit om naar wat opbouwend en positief is.

5. Droomdoelen voelen ~ Sweet spot goal ~ Je doelgevoel herkennen 
Waaraan herken je dat je droomdoelen hebt gesteld? Wat zijn de kenmerken van droomdoelen? Wanneer ben je in lijn met je missie, talenten, jezelf, je verlangens? Wat voel je als je met droomdoelen bezig bent? Wanneer werk je als die magische manifesteerder en trek je met magneetkracht mensen, middelen, manieren, methoden en money naar je toe om deze wensen tot werkelijkheid om te bouwen?

6. Creatieversneller ~ Hefboom-oefening ~ Leer gefocust de gewenste toekomst te visualiseren met alle aandachtige aanwezigheid en creatiekracht die in je is. We doen dit ook samen en je ervaart wat het met je doet.

7. Vortex-oefening ~ Sla een brug naar de beste versie van jezelf en ga in het NU door de poort naar een parallel universum naar jouw 2.0 versie. Leef NU al wie je wilt worden en zijn. Haal de toekomst naar het eeuwige, heilige NU. Het komt naar je toe in het huidige moment.

8. Zelf blokkades verwijderen ~ Met EFT technieken en release sessies, quantum healing en omkeeroefening. Zo binnen, zo buiten. Breng jouw innerlijk in één lijn met wat je uiterlijk wilt zien. Wat verlang ik werkelijk? En hoe kan ik dat NU meer ruimte geven? Kun je IN het moment van NU gelukkig zijn?

9. Wat is je gouden waarom? Wat wil je bereiken met deze droomdoelen? Wat is de diepere reden achter jouw wensen en verlangens? Duik in de diepten van je ziel en vind daar de antwoorden. Met systemische en creatieve oefeningen.

10. Verwoord je droomdoelen in je eigen taal. Vertel je unieke verhaal en onderneem massaal geïnspireerde actie in de richting van jouw droomdoelen.

11. Kraak de code! Manifesteer je eigen werkelijkheid. Let op: Jij bent de kluis, de code én de waardevolle inhoud van de kluis zélf! Jij bent ZELF de sleutel tot het levensgeheim. Zorg voor manifestatie magie, voor wonderlijke wensen waarwording.

12. Maak je eigen unieke regels, instellingen, creatie-voorwaarden. Zorg voor jouw unieke ‘settings’ en een winnaarsmentaliteit. Weet welke gewoonten, routines, disciplines, rituelen, structuren, systemen, strategieën, ceremonies, ritmes en schema’s bij jouw unieke ZIJN passen. Jij bent een uniek wezen en je mag het leven origineel en authentiek inrichten op een manier die naadloos aansluit bij jouw persoonlijkheid, jouw karakter, jouw talenten en jouw missie.

13. Vier je sucessen en manifestaties en wees dankbaar voor je co-creaties. Dankbaarheid is de snelweg naar de hemel. Dankbaarheid is de beste levenshouding. Dankbaarheid werkt als een vaccin, een desinfectiemiddel, een ontgifting, een tegengif.

Vertrouw je toe aan het onbekende en 3 maand liefdevolle support,

https://www.zoekenderwijs.nl/webshop/product/bereik-je-droomdoelen-en-behaal-topresultaten/ 

Ontmoet jouw Spirit en Spiegelcoach

Lieve innerlijke reisgenoten!

Mijn naam is Jacqueline Versteeg – de Weerd en met vreugde en vervulling begeleid ik jullie op deze weg naar jouw droomleven.

Ik ben de trotse moeder van 5 grote kinderen en de gelukkige levensgezellin van mijn man Ron.

Na mijn studie HBO-V en mijn werk als verpleegkundige in het ziekenhuis, heb ik mij jarenlang volledig aan het moederschap gewijd toen de kinderen klein waren en vond ik veel vervulling in vrijwilligerswerk in een oecumenische geloofsgemeenschap.

Na echtscheiding in 2006 heb ik een carrière switch gemaakt naar Spirit en Spiegel-coachingswerk en het zelfstandige ondernemerschap. Dit werk is mijn passie, heeft mijn hart en ziel en voelt niet als werk. Ik kán gewoon niet anders. Het is voor nu de vorm waarin mijn missie volbracht kan worden op dit moment in mijn leven.

Typisch Jacqueline: Ik ben dol op mijn gezin en familie. We hebben een hechte band. Ik houd van symbolisch bewustzijn en de tekenen verstaan. Spiritueel en Aards leven is wat ik wil. Bezieling, inspiratie en verdieping horen bij mij EN helder, nuchter, praktisch en concreet zijn. Ik houd van reizen, ondertussen foto’s maken en het delen van onze avonturen. Ik schrijf graag en veel. Ik ben levensverliefd en voel me een gelukkeling. Een zondagskind. Ik voel me rijk, dankbaar en gezegend en geniet met volle teugen van dit avontuur dat leven heet.

Ik ben altijd bezig met het verhogen van bewustzijn, vermeerderen van levensgeluk en het uitbreiden van de liefde. Mijn motto is: geniet van het proces!

Ik zie je graag bij de groep deelnemers!

Bestel direct: https://www.zoekenderwijs.nl/webshop/product/bereik-je-droomdoelen-en-behaal-topresultaten/ 

Jacqueline Versteeg – de Weerd