Hierom ben je bij mij aan het juiste adres:

  • Korte trajecten van maximaal 3 maanden online en offline coaching met grote effecten
  • Gegarandeerd resultaat en hoger gelukzalig bewustzijn, meer (zelf)liefde en levensgeluk
  • Je maakt een innerlijke reis en vindt daar alles wat je zoekt, binnenin jou
  • Je bent open en bereid om in jezelf te investeren met geld, tijd, energie en aandacht
  • Je neemt 100% verantwoordelijkheid voor je eigen leerproces en wil jezelf nu écht goed leren kennen
  • Je wilt nu éindelijk dat droomleven ervaren en bent bereid daar voor te doen wat nodig is om dat te beleven
  • Je bent aards én spiritueel op een nuchtere, concrete en praktische manier.
  • Je bent toe aan die sprong in vertrouwen en hebt de moed om het onbekende tegemoet te gaan

Klant profiel Coaching Praktijk Zoekenderwijs:

Herken je dit?

Dit is jouw pijn, zijn je zorgen: hier lig je wakker van en hier sta je mee op:


–           Je voelt je niet erkend, begrepen, gehoord en gezien. Of dit nu op je werk is of in je vriendschappen, je relatie of je gezin is, of in het leven zélf: het doet vreselijk veel pijn om niet voor vol aangezien te worden.

–           Jouw inzet wordt niet op waarde geschat. Wat jij doet om alles draaiende te houden wordt niet of nauwelijks opgemerkt, laat staan openlijk gewaardeerd.

–           Je bent er klaar mee om naar de pijpen van anderen te dansen, je klein te maken, je weg te cijferen, onzichtbaar te zijn, niet serieus genomen te worden, overstelpt te worden met onverschilligheid, botheid en miskenning. Om genegeerd te worden en niet beantwoord te worden. Of om overladen te worden met commentaar en kritiek.

–           Jouw goedheid, aandacht en beschikbaarheid wordt misbruikt en voor lief genomen. Je pikt veel te veel. Je wordt leeggezogen door anderen, ze walsen over je grenzen heen en hebben dat niet eens in de gaten. Je wordt veroordeeld en je word niet begrepen. En als je voor jezelf opkomt word je teruggeworpen op jezelf en krijg je de schuld van wat jij bespreekbaar maakt. Je geeft jezelf helemaal leeg.

–           Je hebt je jarenlang zelf op de tweede of derde plaats gezet omdat je je werk, partner, community of kinderen voor liet gaan. Je eigen levensgeluk is zo in het gedrang gekomen. Dit begint echt te knagen en ook negatieve effecten te hebben op je lichamelijke en mentale gezondheid. Maar ook op je relaties. Je slaapt slecht, je piekert veel en langdurig, je maakt veel ruzie, voelt je niet lekker in je vel. Je voelt je snel down, depri en verdrietig. Je trekt je steeds meer terug in je eigen wereld. Eigenlijk voel je je uitgeblust en ongeïnspireerd. Het is allemaal te veel geworden. Je hebt te lang uit botte plicht gehandeld en vanuit een heilig moeten in plaats van vanuit verlangen, plezier en flow.

–           Je dromen zijn heel vaag in de verte waarneembaar. Je hebt ze lang niet gevoed. Je bent ze bijna vergeten, omdat je alsmaar tegen jezelf zegt dat het nu eenmaal zo is. En dat je de huidige situatie hebt te nemen. Dat de omstandigheden waarin je nu verkeert moeilijk te veranderen zijn.

–           Je leeft een middelmatig leven. Je neemt genoegen met de huidige situatie. Je doet braaf wat er van je verwacht wordt, je voelt je vaak moedeloos en regelmatig wanhopig en vastzittend in hetzelfde patroon en je komt maar niet uit die vicieuze cirkel naar beneden. Dat maakt je ook boos, naar anderen, naar jezelf en ook naar de Creator, God, het universum, het leven zelf. Waarom is er geen hulp? Is dit het nou? Is dit wat het leven te bieden heeft?

–           Je doet wat je moet doen, maar je weet dat er nog zoveel meer is, dat het leven zoveel meer wonderen, schatten en geschenken in zich bergt, maar dat jij nu niet weet hoe je dat kunt bereiken, hoe je je daar mee kunt verbinden.

–           Je voelt vooral moeite, zwaarte, ingewikkeldheden, het is allemaal stroperig, moeizaam, pijnlijk en onoverzichtelijk. Het stressniveau is hoog en emotionele stress heeft al langdurig en chronisch een negatieve impact op je leven.

–           En toch…. ergens woedt een vuur in jou, een eigen wijsheid en een liefdes rebellie. Er is in jou een passievol deel die zou willen schreeuwen en een revolutie zou willen ontketenen in jouw leven. Die latente vechters- en winnaarsmentaliteit heeft en het liefst los wil komen van dat emotionele stroperige moeras waar je nu in zit.

–           Je bent een vrouw of man in transformatie, in de overgang, in transitie, een midlife crisis zelfs, hoewel je dat zelf liever niet zo wilt noemen. Het is lastig voor je om om hulp te vragen, want je bent gewend om in stilte en alleen alles te verwerken en op te lossen. Je vindt het ook lastig om jezelf uit te spreken, want dat betekent dat je je toevertrouwt aan een ander en je houdt graag de controle. Dat maakt je ook perfectionistisch.

–           Je ziet inmiddels in dat je hulp nodig hebt, omdat je het even niet meer alleen weet. Je erkent dat de lol en de sjeu uit je leven is gelopen en dat je anders wilt kiezen in het vervolg.

–           Je staat op een kruispunt. Je wilt de tweede helft van je leven echt anders inrichten, maar weet niet hoe je dat moet aanpakken en waar je moet beginnen.


Dit is jouw verlangen: Hoe zou het zijn om:


–           Opnieuw een balans vinden, andere prioriteiten stellen, meer geluk, vrede, vreugde en vrijheid ervaren. Meer zin, vervulling, voldoening en sprankeling.

–           Eigen wijsheid volgen en inzetten. Grenzen aangeven in verbinding. Harmonie ervaren in relaties. In de familie, bij partner, kinderen, vrienden en collega’s.

–           Eindelijk die diep verlangde erkenning krijgen voor alles wat je allemaal doet, kan, creëert en weet.

–           Voelen dat je er toe doet, dat je het verschil maakt, dat je waarde toevoegt.

–           Ervaren dat je gezien bent, gehoord en erkend. Dat je serieus wordt genomen.

–           Eindelijk dromen waarmaken en verlangens vervullen. Weten hoe je wensen in werkelijkheid transformeert.

–           Andere prioriteiten stellen. Jijzelf en je levensgeluk op nummer 1.

–           Verdieping en bezieling zoeken voor de rest van je leven. Je levendig willen voelen en sprankelend. Gelukkig zijn! Plezier hebben in het leven.

–           Voor jezelf durven opkomen, de moed hebben om af te sluiten wat niet meer werkt, om eventueel relaties te verbreken of banen op te zeggen. Om afscheid te nemen van wat zijn functie heeft gehad.

–           Vrede, vreugde en vrijheid willen ervaren in waar en met wie je bent en wat je doet. Het goed hebben. Schuld, angst, schaamte en veroordelingen voorbij gaan.

–           Vervulling en voldoening ervaren op het gebied van relaties, werk, gezondheid, zingeving. Vrijheid ervaren met geld en tijd.

–           Met vertrouwen en moed de toekomst tegemoet gaan.

–           Genieten van het leven in al zijn volheid en in alle facetten op manieren die precies bij jou passen.


Wat vind jij / mijn klant het fijnste?


–           Mijn klant is heel kritisch op zichzelf en ook heel streng voor zichzelf. Ze heeft zichzelf al jarenlang tekort gedaan met zelfafwijzing en zelfkritiek en zelfveroordeling. Dus mijn ideale klant heeft veel behoefte aan geruststelling, duidelijke procesbeschrijving, duiding zonder oordeel van wat er nu eigenlijk aan de hand is en wat er nu gebeurt of gebeurd is in de huidige situaties en hoe dat ten goede veranderd kan worden.

–           Zij heeft grote behoefte aan bemoediging, bevestiging, erkenning en complimenten. Ze heeft grote behoefte aan positieve en opbouwende, versterkende feedback. Het is belangrijk dat dit in een veilige bedding gegeven wordt. Met zachtheid, mildheid, liefde, veel begrip en veel ruimte en tijd om het op eigen tempo en manier in te zien. Ze is geen kind meer. Dominante, strenge, stellige, absolute, zwart-witte, harde coaching is geen optie. Met pijn dealen is een proces met vele laagjes. Het is een grijs gebied.

–           Confronterende of provocatieve therapieën zijn te pijnlijk voor haar. Zij heeft zichzelf al jarenlang emotioneel mishandeld en heeft geen behoefte aan nog meer bijterige kritiek, figuurlijke zweepslagen, uitslaande klauwen en marteling. Dit veroorzaakt alleen maar een secundair trauma en is niet bevorderlijk voor heling en het activeren van zelfgenezend en probleemoplossend vermogen. Integendeel: de destructieve patronen van zelfafwijzing en zelfkritiek worden alleen nog maar verder geactiveerd en ingestempeld en aangedrukt in het systeem.

–           Bevorderen van zelfliefde, zelfvertrouwen, zelfwaardering, zelfkennis en zelfreflectie om nieuwe patronen  te ontwikkelen die opbouwend en constructief zijn. Helpen bij onderscheiden wat/wie aan het woord is.

–           Aandachtige aanwezigheid, zorgvuldige geweldloze communicatie, kort lijntje, makkelijke bereikbaarheid en beschikbaarheid.

–           Met veel licht van bewustzijn en oordeelloosheid en humor samen kijken naar de meest pijnlijke en zware wonden.

–           Helen van de innerlijke attitude / levenshouding.

–           Een ander perspectief, andere paradigma’s en helpende overtuigingen, opbouwende patronen en zelfbemoedigende gedachten, rituelen en acties.

Onder mijn persoonlijke begeleiding ga je:


– Telkens opnieuw her-inneren wie je werkelijk bent.

– Een groots en waardevol spiritueel wezen in een menselijke ervaring.

– Jij bent een unieke expressie van de schepping zelf met een bijzondere en eigen missie die alleen door jou hier en nu uitgevoerd kan worden.

– Ik leer je zien wat dat is.

– Alle onzin gaan we onder ogen zien en skippen uit je leven. We zeggen een miljoen keer Nee tegen flauwekul als het nodig is.

– We keren iedere keer opnieuw terug naar de Bron van alle Zijn en nemen samen de route van eenheid en heelheid.

– Je leert jezelf opnieuw van binnenuit opbouwen en versterken. Je slijt een nieuwe weg in je brein. Je legt nieuwe verbindingen en wegen aan in je hersenen.

– Je krijgt totaal nieuwe neural pathways, nieuwe verbindingen in je hersenen, waar andere patronen aan gekoppeld zijn.

 

Deze frustraties en problemen los ik met jou op:


–           Jouw chaos wordt creativiteit

–           Jouw kwetsbaarheid wordt je kracht

–           Jouw pijn wordt je potentie

–           Jouw vragen worden vervuld verlangen

–           Jouw wensen worden werkelijkheid

–           Jouw wonden worden verwondering en wonderen

–           Jouw traumata worden je triomfen

–           Je gaat van onderdrukking naar overwinning

–           Je gaat van bedroefdheid, boosheid en bang zijn naar blijdschap

–           Je gaat van gestrest en oververmoeid, misschien wel levensmoe naar levensverliefd

–           Je gaat van mat en tam naar sprankelend en stralend en vrij


Wat bied ik?


–           Ik zorg er met jou voor dat je jezelf in een ander en heilzaam perspectief gaat zetten en zien. Je focust je op wat je wél wilt en leert dit zelf manifesteren.

–           Ik zorg er met jou voor dat je weet wat je talenten zijn en wat je missie is en alles wat jou er van weerhoudt om dit ook werkelijk uit te voeren.

–           Blokkades, barrières en obstakels onderweg door het leven leer je te (h)erkennen én te transformeren naar energie en brandstof om je missiemotor te laten draaien.

–           Ik leer je volcontinue af te stemmen op de Bron van alle Zijn, van Licht en Liefde en daar alle boodschappen en informatie uit te putten.

–           Ik leer je te reflecteren in stiltemomenten en een innerlijke voice dialogue te houden. Je leert de bewegingen van je ziel herkennen en de bewegingen van je ego, je leert ze te onderscheiden en te kiezen voor wat van je ziel komt.

–           Ik leer je allerlei oefeningen om jezelf weer back on track te krijgen als je geconfronteerd wordt met moeilijke gevoelens of angsten

–           Ik leer je om hulp te vragen en te investeren in jezelf en de kwaliteit van jouw leven met tijd, geld, aandacht, energie.

–           Ik leer je om je te verbinden met wat je nodig hebt en om je behoeften te vervullen.

 

Dit zijn de resultaten, je bereikt hierdoor:


–           Innerlijke vrede en tevredenheid met je leven

–           Levensgeluk en balans

–           Verhoogd bewustzijn, uitgebreide en vermeerderde liefde, toegenomen levensgeluk

–           Zelfkennnis, zelfliefde, zelfwaardering, zelfvertrouwen

–           Verbinding met wie je werkelijk bent, jouw kern, jouw essentie.

–           Leven in non-dualiteit, zelfrealisatie en zelfverwerkelijking.

–           Geweldloze communicatie, verlichte, liefdevolle, opbouwende, ondersteunende, stabiele relaties ofwel geestelijk volwassen relaties.

–           Genieten van het leven, levensverliefdheid, levendigheid ervaren, sprankeling

–           Makkelijk afstemmen op de bewegingen van je ziel en hart.

–           Betere keuzes kunnen maken

–           Visioengedreven leven, in plaats van door omstandigheden geleefd te worden.

–           Helderheid in denken, voelen, weten, zien, waarnemen

–           Kalmte en een sereniteit.

–           Wereld- en levenswijsheid inzetten en gebruiken

–           Meesterschap en regie over je leven en energiehuishouding

–           Acceptatie van hoe het leven in elkaar zit en meebewegen met wat er is

–           Leren vergeven en loslaten

–           Leren omkeren, omdenken en stroomtaal gebruiken

–           Bewust en in balans leven op alle levensgebieden.

–           Kiezen voor kwaliteit en duurzame vervulling.

–           Kiezen voor jeZelf.

–           Uit de coulissen van het leven, van de reservebank af: volop op het podium, op het veld met spelers, in het licht, het spel van het leven zélf spelend.

Je bent van harte welkom! Herken jij jezelf hierin? Heb je hier vragen over? Mail of bel me dan.

info@zoekenderwijs.nl of 06-29431691

Jacqueline de Weerd