Gratis Carrière Boost Traject met subsidie aanvraag

Gratis Carrière Boost Traject met subsidie aanvraag


Meld je hier aan voor het GRATIS carrière boost traject t.w.v. 995,-

Zo’n GOUDEN kans komt zelden voorbij… dus reageer snel!
Om problemen op de arbeidsmarkt aan te pakken (tekorten, burnout, verloop) en duurzame inzetbaarheid te bevorderen, stelt de overheid subsidie beschikbaar. Een gratis loopbaantraining voor een beperkte groep! En daar kun jij gebruik van maken!
Krijg jouw volgende carrièrestap helder, met de CarriereBoost Training!

Het STAP-subsidie programma bestaat uit
– online training met 10 modules / opdrachten die je in een online leeromgeving, een Huddle kunt volgen
– een DISC en drijfveren analyse en ontwikkelingsscan met 360 graden feedback
– 3 uur individuele persoonlijke maatwerk coaching
– een support groep waar je jouw inzichten kunt delen, een online leeromgeving

In tien opdrachten van elk zo’n twee uur, die in de online leeromgeving staan, leer je jezelf beter kennen en ontdek je welke elementen er van belang zijn voor jouw carrière: Je werkt zelfstandig aan deze opdrachten. Je ontdekt antwoorden op vragen zoals:

Wie ben ik?
Waar kom ik vandaan?
Wat heb ik meegemaakt?
Waar ga ik naartoe?
Wat heb ik te bieden?
Wat wil ik bereiken?
Wat verlang ik?
Wat zijn mijn talenten?
Wat drijft mij?
Hoe zien anderen mij?
Hoe ziet mijn beste versie er uit?
Wat is mijn schat, mijn ‘goud’?
Wat is mijn geschenk aan de wereld?

Met de DISC- en Drijfverenanalyse in het programma ontdek jij wat jou uniek maakt, wat jij te bieden hebt en wat jouw intrinsieke drijfveren zijn en wat dit te betekenen heeft voor jouw levensloopbaan.

Hiernaast krijg je 3 uur online 1-op-1 sessies met mij, waarin je aan jouw persoonlijke thema’s en leerdoelen werkt en inzoomt op wat voor jou op dit moment in jouw proces het meest urgent is.

Talent en Drijfverenanalyse

Na het volgen van dit traject ken jij jouw unieke talenten en drijfveren en maak jij vol zelfvertrouwen de juiste volgende keuzes voor je werkzame leven.

Wanneer je je opgeeft voor dit programma help ik jou bij het aanvragen van de subsidie op 1 juli 2022 zodat jij begin augustus 2022 kunt starten met jouw Carrière Boost traject onder mijn begeleiding. Ik help je met de subsidie aanvraag én ik coach je de 3 uren die bij deze cursus horen via ZOOM en dan ga ik in op jouw persoonlijke vragen rondom jouw loopbaan.

Gratis studie: Te mooi om waar te zijn?
Je zou het haast denken. Maar het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt beperkte subsidie beschikbaar om iedereen te helpen bij levenslang ontwikkelen. Per persoon een subsidie voor gratis ontwikkeltraject, kosteloos voor jou, als je er op tijd bij bent.
Bij deze subsidie is er een beperkt budget. Geef je daarom nu alvast op zodat je jouw plek garandeert.

Meld je hier aan!

STAP Budget per 1 juli 2022

Per 1 juli 2022 wordt weer STAP budget (STimulans Arbeidsmarkt Positie) toegewezen.
Dit is een subsidieregeling van de overheid gericht op persoonlijke ontwikkeling.
Per persoon is er een bedrag van maximaal €1.000 per jaar beschikbaar voor jouw persoonlijke ontwikkeling of om jouw positie op de arbeidsmarkt te vergroten.

Zoekenderwijs is als partner aangesloten bij het geregistreerde opleidingsbedrijf die dit Carrière Boost traject met STAP budget financiert en aanbiedt. Ik help je bij het aanvragen van deze subsidie. En ik coach jou tijdens deze cursus de 3 bijbehorende uren.

Tijdens dit traject ontwikkel je:
– Meer zelfvertrouwen en zelf effectiviteit, door precies te begrijpen wat voor jou belangrijk is en wat jij anderen te bieden hebt. Met een Talenten- en Drijfverenanalyse, ontwikkelingsscan met 360 graden feedback en veel meer.
– Persoonlijke leiderschapsvaardigheden: Bepaal hoe jij de beste volgende stappen in je loopbaan kunt zetten en ontwikkel jouw persoonlijke leiderschapsvaardigheden.
– Vergroot je algemene inzetbaarheid: Zelfkennis leidt tot persoonlijke groei en ontwikkeling, vermindering van stress, en groeiend zelfvertrouwen, waardoor je beter inzetbaar blijft

Zo kom je in aanmerking voor het STAP Budget

Het STAP budget is voor alle werkenden en niet-werkenden die willen investeren in professionele ontwikkeling om zo hun arbeidsmarktpositie te verbeteren. Je komt in aanmerking voor het STAP budget als:

– Je tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd bent;
– Je werkt in loondienst, ondernemer bent of momenteel geen werk hebt;
– Je op het moment van de aanvraag geen studiefinanciering, lerarenbeurs of tegemoetkoming schoolkosten voor meerderjarigen krijgt. (Je kunt STAP wel combineren met LLLK, het LevenLangLerenKrediet)
– Je dit kalenderjaar nog niet eerder het STAP-budget toegekend hebt gekregen.
– Je ten tijde van de aanvraag een inwoner van de Europese Unie bent, of een familielid van een inwoner van de Europese Unie
– Je de twee voorafgaande jaren voor ten minste zes maanden verzekerd bent geweest voor de volksverzekeringen (dit ben je als je de afgelopen 27 maanden minstens 6 maanden in Nederland gewoond hebt, gewerkt hebt of een uitkering hebt gehad).

Je scholing start minstens 4 weken na de aanvraag en uiterlijk binnen 3 maanden na sluiting van het betreffende aanvraagtijdvak;

Laat me je op de hoogte houden!

Het STAP budget kan 1 juli 2022 weer aangevraagd worden. Deze aanvraagmogelijkheden zullen per kalenderjaar verdeeld zijn over 5 tijdvakken. Het aanvragen voor de subsidie gaat via een elektronisch formulier met je DigiD. Vervolgens krijg je binnen 4 weken bericht van het UWV of jouw aanvraag is goedgekeurd. Na goedkeuring, kan je 1 augustus aan jouw traject beginnen en als je je via mij aanmeldt zal ik je begeleiden.

In totaal zal de overheid een budget beschikbaar stellen van €218 miljoen waarin ruimte is voor ongeveer 200.000 aanvragen. Dit lijkt veel, maar uit eerdere subsidietrajecten weten we dat het heel hard kan gaan. Schrijf je dus nu alvast in, zodat je je met hulp de subsidie kunt aanvragen 1 juli 2022.

Garandeer hier alvast jouw plek!

Voor deze subsidie is uiteraard veel belangstelling. Het is natuurlijk buitengewoon genereus dat je kosteloos een waardevolle cursus en loopbaanadvies krijgt. Maar het aantal plekken dat voor subsidie in aanmerking komt is beperkt en OP = OP. Meld je aan en als je vragen hebt, vul ze in op het online aanmeld formulier. Vergeet niet alle velden in te vullen!

Waag de sprong en grijp deze kans. Je bent nooit te oud om te leren!

Jacqueline Versteeg – de Weerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *