Hoe worden wensen werkelijkheid? Hoe zit een creatieproces in elkaar? Welke stappen moet je zetten, welke blokkades kom je tegen, welke verschillende fasen zijn er in dit proces van manifestatie?

Wil jij je wensen realiseren? Hoe zorg je er voor dat het lukt? Zet jouw innerlijke CreatieKompas in en zet jouw unieke koers uit naar een gelukkig succesvol, sprankelend en vervullend leven!

Het CreatieKompas stemt af op jouw mindset. Je gedachten maken bijna 99% uit van wat je manifesteert, realiseert en tot werkelijkheid maakt! Je word je bewust van je gedachten stroom.

Tijdens een CreatieKompas sessie leer je wanneer jij jouw specifieke talenten moet inzetten. Het is een logisch vervolg op het Spiegelspel. En ook zonder de informatie van het Spiegelspel is deze sessie behulpzaam tijdens jouw creatieproces. Of het nu gaat om het vinden van jouw soulmate, het bereiken van zakelijke successen, overvloed ervaren in je leven, het volbrengen van een project, het opzetten van een business;  ieder creatieproces kun je met hetzelfde template checken en met jouw persoonlijke Creatie Kompas nagaan of je op je doelen afstevent.

Wens je hulp bij het uitzetten van jouw koers naar een zinvol en sprankelend leven?

Gun jezelf support, structuur en strategie voor onderweg! De sessie duurt een dagdeel van 4 uur. Bestel direct in de webshop:

Mail info@zoekenderwijs.nl voor een Creatie Kompas ® sessie afspraak. Of bel: 06-29431691

Jacqueline de Weerd