Coaching praktijk Zoekenderwijs aanbevelingen

Kijk ook op mijn zakelijke Facebook pagina bij de meer dan 100 beoordelingen, recensies en sterrenscores: https://www.facebook.com/pg/Spiegelspel/reviews/

Lees wat anderen van werken met Jacqueline vonden:

Referenties van de Online Shift Intensive:

“Mijn hulpvragen toen ik begon met de cursus?  Ik worstelde met dingen waarvan ik niet wist dat ze me blokkeerden, ik dacht soms letterlijk dat er misschien iets mis was met me, dan voelde ik me zo, dan weer zo en een andere dag weer anders. Ik volgde Jacqueline al een tijdje via facebook en mail en heb toen de stap genomen om de cursus te volgen. Na een paar lessen zag ik mijn talenten ( ik noem dat nu zo, maar ervoor wist ik nog niet dat dat in mij zat en dat dat de goede definitie was). En als ik me nu zo “ raar” voel dan spreek ik mijn talenten aan en dat geeft me echt heel veel rust, dat het niet abnormaal is dat je je soms niet zo goed voelt. Ik had vroeger ook problemen met mijn ego, dat is er nog natuurlijk maar door haar heb ik geleerd dat dat niet slecht is; ik praat er nu mee en laat het doen wat ik bij haar geleerd heb en dan verdwijnt het als sneeuw voor de zon, en daardoor zijn de mindere momenten zoveel sneller weg, echt fijn. Ik hoorde van zoveel mensen dat schrijven wat je dwarszit zo goed is, maar door haar doe ik het ook echt en dat is zo een groot hulpmiddel! Dus rust, inzicht, vertrouwen en tools die ik de rest van mijn leven kan gebruiken heb ik door haar verkregen. Ik zou Jacqueline echt aanraden omdat ze zoveel inzicht heeft, maar ook dat ze de menselijke paradox heeft ontrafeld!

Marc Bijnens 

Dankzij Jacqueline’s Online Shift Intensive cursus begreep ik dat ik erg streng was voor mezelf en mezelf daarmee onder druk zette. De cursus is goed opgebouwd met zeer aansprekende teksten. Soms erg veel ineens, maar dat is dan ook weer inherent aan de naam: Shift Intensive. Goed om alles eens duidelijk op een rijtje te krijgen. Ik ben een stuk vriendelijker geworden voor mezelf en ben mij beter bewust van mijn goede kwaliteiten, die ik dan ook graag inzet om in mijn eigen tempo mij in te zetten voor preventieve liefdevolle zorg voor anderen. 

Marijke

Onlangs heb ik als representant een familie- en systeemopstellingen dag bijgewoond bij Jacqueline. Door een meditatie bracht Jacqueline ons naar ons onderbewustzijn. Daarna werden er een paar opstellingen gedaan. Iedere opsteller heeft zo zijn eigen manier, en het viel op dat representanten zelf op een plek in de ruimte mochten gaan staan. Ze geeft veel krachtige zinnen aan de representanten om hun blokkades te helen.  Jacqueline doorziet de patronen en geeft veel informatie en kennis door en Je merkt dat Jacqueline weet waarover ze spreekt.  Ze legt goed uit, wat familieopstellingen zijn, en welke wetten daarin belangrijk zijn. Ook over bijbehorende dynamieken geeft ze de nodige info. Ook mochten we intuïtief  onze eigen opstelling maken op papier met kleurtjes. Deze oefeningen gaf voor iedereen de nodige inzichten. Ik heb een leuke, leerzame dag gehad, en heb mijn ervaringen als representant mogen delen.

Petra Wubs ~Humore

Als startende ondernemer was ik nog zoeken naar wie mijn ideale klant is. Daar wilde ik meer duidelijkheid in hebben, maar ook in waarom ik er nog steeds niet achter was. Jacqueline’s marketing opstelling was voor mij de optie om daar verandering in te brengen. Jacqueline straalt namelijk vertrouwen en rust uit . Bovendien heeft ze de ervaring en expertise om je tot de bodem van het probleem te laten gaan. En dat hebben we gedaan, we zijn tot de bodem van het probleem gegaan en nu heb ik een beter inzicht in waar mijn struikel punten liggen. Ik kan nu actie ondernemen om mijn ideale klant te vinden en te benaderen.

Sacha Franke, Akka Natuurvoedingsadvies

“Ik heb de Online Shift-Intensive gedaan bij Jacqueline. Wekelijks stuurde Jacqueline een mail met een tekstbestand met opdrachten, ondersteund met een audio of video. Er was een besloten facebookgoep om ervaringen uit te wisselen. En twee persoonlijke sessies met Jacqueline per skype. Jacqueline bouwt de training mooi op zodat je zelf, op je eigen tempo ontdekt wat voor jou nodig is. Door feedback te geven op mijn huiswerk kon Jacqueline mij heel snel wijzen waar ik onbewust naar zocht. Zij bood mij de veiligheid en gaf mij het vertrouwen om mijn behoeftes te verkennen en aangeleerd gedrag te herkennen. Ik heb hierdoor zo veel meer inzicht in mij zelf en herken nu veel sneller mijn valkuilen. Ik heb mijn levensmissie gevonden en meer regie over mijn talenten. Als je er klaar voor bent; zeker doen!”

Sandra Hanrath – Moeder – Adviseur – (Bege)Leider – Creatief – Vrijheidzoeker

“Heb in mijn leven vaak niet geweten welke kant ik nu op wilde gaan, miste de stip aan de horizon waar ik naar toe wilde werken. Heb nu de cursus Online Shift Intensive afgerond en heb nu duidelijke doelen voor ogen en kan mijn talenten inzetten om mijn missie te vervullen. Heb heel veel materialen aangeleverd gekregen, zodat ik in de toekomst het er steeds weer bij kan pakken, want het proces dat al ingezet is en waar ik al de vruchten van pluk, gaat door. Een  mooie bijkomstigheid vond ik dat ik dat andere cursisten en ikzelf de opgedane kennis op een gegeven moment gingen verwerken in een gedicht, tekening, moodbord ed, zodat je iets zichtbaars hebt om je steeds weer te herinneren.

De cursus kan ik iedereen met dezelfde twijfels aanraden en ook Jacqueline als coach, ik heb vertrouwen in haar als persoon, werkwijze en levensfilosofie, ze geeft je heel veel. Dank je wel Jacqueline dat je mijn coach was en ook nog zal blijven, hartelijke groeten”  

Margreet Venema

Zolang ik mij kan herinneren ben ik bekend met de vragen ‘Wie ben ik?’ en ‘Waar ben ik goed in?’. Opgevoed in een ondernemersgezin werden deze vraagstukken rationeel benaderd en omgebogen tot de lijfspreuk ‘Ik wil het, ik kan het en ik doe het’. Vanuit een grote ambitie en bewijsdrang ben ik me gaan toeleggen op studeren, hard werken en mentale kennis opdoen. Dit alles met als doel dat ik hoger op de hiërarchische ladder zou kunnen klimmen. Een mooie baan (op papier), een goed salaris en status waren mijn drijfveren. ‘Zij heeft haar schaapjes op het droge’, daar deed ik het voor.

Lange tijd ging dat goed. Totdat ik begin 2015 in mijn huidige baan vastliep. Ik kreeg de vraag:  “Waarom stel jij jezelf altijd een hoger doel? Wat is je inspiratie?” Deze vragen zetten mij aan het denken. Middels verschillende alternatieve therapieën en sessies leerde ik dat ik een verbinding met mijn hart mocht gaan maken. Werken vanuit inspiratie werd mijn verlangen. Afgelopen jaar kwam de gedachte aan een eigen onderneming steeds vaker op. Die gedachte ging vrijwel direct gepaard met de vraag ‘Máár waar ben ik dan goed in?’ Veel verder dan ‘doorzettingsvermogen’ en ‘gestructureerd’ kwam ik niet.  

Alsof het zo moest zijn las ik over het Spiegelspel van Jacqueline. Vrijwel direct maakte ik met haar een afspraak en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van. Op een heel creatieve wijze heeft Jacqueline mij in contact gebracht met mijn talenten. Hiervoor zet ze je aan het werk met talloze woorden die tot de verbeelding spreken. Ik had nooit durven bevroeden dat ik écht 12 talenten heb. Sommige talenten lieten zich in de vervorming zien. Ze hadden een onaantrekkelijke vorm aangenomen en deze leer ik nu ombuigen. Een voorbeeld daarvan is de ‘rituelen/structuurmaker’ in mij. Zodra ik onvoldoende tijd en rust voor mezelf inbouw, slaat deze door in een ‘controlefreak’. 

Ook blijk ik talenten te hebben waarvan ik niet wist dat ik ze in mij had. Ik zag die talenten alleen in volle bewondering bij anderen. Van Jacqueline leerde ik dat daar waar je bewondering voor hebt, dat ook bij jezelf (latent) aanwezig is. Inmiddels ben ik dagelijks in ‘gesprek’ met mijn talenten. Ik heb uitgebreide mindmaps van mijn talenten gemaakt, die ik nog telkens verder uitwerk. Komt er iets op mijn pad, zoals een vacature dan kan ik deze toetsen aan mijn talenten.

Ik ben buiten mijn mentale comfortzone gestapt en ben begonnen aan een opleiding familieopstellingen. Dit omdat het meemaken ervan me dusdanig heeft geraakt en geënthousiasmeerd. Mijn vroegere slogan ‘ik wil het, ik kan het en ik doe het’, heeft plaatsgemaakt voor ‘meer leven, met minder moeite’.  

Het klinkt groots, maar ik kan wel zeggen dat ik me sinds de spiegel- en business- coaching bij Jacqueline ‘meer levend’ en ‘bezield’ voel dan daarvoor. 

Als dit je aanspreekt, dan beveel ik je Jacqueline als coach van harte aan. Jacqueline biedt je zelfinzicht in door een passende combinatie van vragen, oefenmaterialen en naslagwerk, ze is recht door zee en zet je door haar benadering AAN.

Foekje van der Heide

Mijn hulpvraag was om mezelf beter te leren kennen. Door het spiegelspel ben ik achter dingen gekomen waar ik anders niet of veel later achter zou, in gekomen. Dominantie en manipulatie.

Ik kan nu beter beide zijden van de medaille zien. En wil niet alleen de positieve kant benadrukken en de negatieve wegdrukken. Dat vind ik winst. 

Er komen wel grote zaken op mij  pad om te oefenen. Daar helpt de EHBO kit bij. 
Ik zou je aanbevelen om dingen stapsgewijs op een rijtje te kunnen zetten. Zelfinzicht. 
Veel succes met je mooie werk. 
Tjitske 

Ik heb afgelopen 3 maanden de Blessed Being Business Intensive gevolgd bij Jacqueline. Ik heb veel steun van haar ontvangen bij het opzetten van mijn eigen bedrijf. Ze heeft snel door waar de knelpunten zitten en geeft op een fijne manier feedback waardoor ik snel de draad weer kon oppakken op momenten dat ik even niet wist hoe verder te gaan. Met name haar snelle reactie en persoonlijk contact heb ik al zeer prettig en leerzaam ervaren.

Annette Rijsemus
Touch of Matrix therapeut bij RaakBewust  

Jacqueline zit vol goede raad, adviezen, verhalen en inspiratie. Ze deelt gemakkelijk haar kennis en voelt goed aan wat iemand verder kan helpen. Ook kan ze confronterend zijn en je zo prikkelen om nog eens langer bij iets stil te staan en er zo van te leren. Ook weet ze goed hoe het bedrijfsleven in elkaar zit en bewijst met haar aanpak dat spirit en business prima samen gaan.

Marleen Cozijnsen – Smit ~ Communicatieprojectmanager Jaarverslag Rabobank Groep at Rabobank 

Een tijd geleden heb ik bij Jacqueline het spel “Spiegelspel” gespeeld. Dit was in een periode waar ik niet zo goed wist hoe het nu verder moest in mijn werkzaam leven. Het is heel apart hoe het werkt, maar het spel houd jou echt een spiegel voor. Gelukkig maar, zo doende kon ik weer verder voordat ik zelf het bijltje er bij neer ging leggen. Met behulp van Jacqueline, die het heel goed begeleide had ik een fantastische en vruchtbare ochtend. Dank je wel.

Erna Wietsma February 3, 2015, Erna was a consultant or contractor to Jacqueline at Coaching praktijk Zoekenderwijs

Pasgeleden heb ik bij Jacqueline de Weerd het door haar ontwikkelde Spiegelspel® gespeeld. Het spel belooft je op een speelse manier met je ziel in contact te brengen. Je leert jezelf beter kennen, je ontdekt je talenten en levensopdracht, je gaat vertrouwen op je eigen wijsheid, leeft bewuster en komt in balans.

Sinds het Spiegelspel® ervaar ik een duidelijke verandering. Ik kan mezelf beter van een afstand bekijken en herken duidelijker dan voorheen wanneer mijn angst en overtuigingen weer eens met me op de loop gaan. Ik heb meer rust en voel geen drempels meer om werk te maken van ideeën die al heel lang geduldig in mijn hoofd zitten te wachten op uitvoering. Dat mijn levensmissie veel meer aan de oppervlakte ligt dan ik zelf altijd heb gedacht, geeft nieuwe energie om echt meer aandacht te geven aan dat wat ik leuk vind en dat wat me energie geeft.

De begeleiding van Jacqueline is liefdevol , praktisch en met de nodige humor. Al haar kennis en ervaring zet ze in. Het Spiegelspel® heeft mij nieuwe inzichten en een verrassende positieve impuls opgeleverd.

Heleen van der Maas ~ Tekstschrijver, webredacteur, journalist Januari 2, 2015, Heleen was Jacqueline’s client

Jacqueline, een vrouw met eigen talenten die in haar spiegelbijeenkomst laat zien en blijken welke talenten je als persoon ontwikkeld hebt en die je van nut kunnen zijn in de hedendaagse praktijk. Het geeft bewustwording en voor mij een waardevolle betekenis tot toepassing in de praktijk, zowel persoonlijk als ten behoeve van het leveren van meerwaarde voor mijn klanten.

Edwin Moen ~ Financial Integration Specialist at ANP December 18, 2014, Edwin was Jacqueline’s client 

Met Jacqueline heb ik het Spiegelspel gespeeld, hoewel ‘gespeeld’ misschien niet de juiste term. Jacqueline neemt op een prettige, vertrouwelijke en toch zakelijke manier de zachte kanten van een persoon door om vast te stellen wat je belangrijkste talenten zijn. Door dit inzicht dat Jacqueline mij geboden heeft, kan ik mijn talenten in de juiste balans houden en beter in hun kracht zetten. Zeker een aanrader wanneer je voelt dat er meer in je zit dan dat je eruit krijgt.

Michiel van de Watering  Thexton Armstrong ~ Expert in het oplossen winstlekkages bij MKB ondernemers in de Vallei en Rijn Regio/FoodvalleyNovember 22, 2014, Michiel was Jacqueline’s client

Soms kom je mensen tegen die een verschil maken. Zo ook Jacqueline die ik ontdekte via Social Media.
Vanaf het eerste artikel was ik blij verwonderd en begreep al snel dat zij over een grote deskundigheid beschikt
en dat tevens op een zeer liefdevolle en onbevooroordeelde wijze met de lezers deelt.
Omdat ik zelf ook in de hulpverlening heb gewerkt, weet ik dat ook deze laatste twee pijlers juist zo belangrijk zijn.
Deze combinatie maakt Jacqueline nu ook zo unique en waardevol.
Tevens beschikt zij over de kwaliteit om de kern van de zaak te benoemen
en de koe bij de horens te pakken, de zaak stevig aan te pakken
en je met simpele en duidelijke aanwijzingen op weg te helpen bij:

*trauma verwerking,
*persoonlijke groei,
*relatie problemen,
*doorbreken van negatieve patronen

om maar wat voorbeelden te geven.
Natuurlijk is dit maar een kleine opsomming van haar begeleiding en deskundigheid en coachen, waarbij de authenticiteit van een ieder gerespecteerd blijft.

Iets wat ik nog even wil delen en wat mij zo aan Jacqueline doet denken is deze quote van Maryam Hasnaa;

A ‘healer’ does not heal you.
A healer is someone who holds space for you
while you awaken your inner healer,
so that you may heal yourself.

Jacqueline heel veel succes en bedankt voor je waardevolle bijdrage,

Monique Derksen

Jessica Dam
Virtueel Assistent│Implementatie│Blog│Shoppingcart│Online agenda│Email marketing:

Ik heb Jacqueline leren kennen als een oprechte, integere en zachtaardige vrouw. Ze heeft passie voor haar werk en heeft echt aandacht voor jou. Ik heb bij haar het Spiegelspel mogen doen en hierbij zijn mijn 12 talenten naar voren gekomen. Dit heeft mij enorm veel inzichten gegeven. Mocht je geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling, dan zou ik zeker aanraden bij haar een coachingstraject te volgen.

November 11, 2014, Jessica was Jacqueline’s client

Piet Spruijtenburg
Bedrijfsopvolging, bedrijfsoverdracht, familiebedrijven, goed bestuur, duurzaamheid:

Ik heb tijdens een sessie van familie-opstellingen Jacqueline als een integer, prettig, oprecht en betrouwbaar deskundige leren kennen die zeer betrokken is bij mensen en organisaties.

July 31, 2014, Piet was with another company when working with Jacqueline at Coaching praktijk Zoekenderwijs

Arjen Mol Coach Trainer

Jacqueline is an excellent networker who is generous in sharing here knowledge and insights. She is an expert in helping people who work in companies abroad from a personal perspective. She is playfull and methodical, leading you to clear new steps to take!

March 21, 2013, Arjen was Jacqueline’s client

Aryan Blok Medewerker Personele Administratie Waterschap Rivierenland

Ik heb Jacqueline leren kennen als een betrokken en oprechte coach. Ik heb een strategiesessie met haar gedaan. Door middel van een creatief, interactief kennispel ben ik veel over mijzelf te weten gekomen. Dit spel geeft me handvaten voor mijn toekomst. Ik raad mensen aan die willen weten welke kant zij op moeten met hun leven, zeker contact op te nemen met Jacqueline.

June 20, 2012, Aryan was with another company when working with Jacqueline at Coaching praktijk Zoekenderwijs

Hanneke Geraeds-de Vries
Facilitator ‘Living Inquiries’ en (Stress)Counsellor at Stress2Balance

Het Spiegelspel van en met Jacqueline is een aanrader voor iedereen die helder inzicht wil krijgen in zijn of haar talenten en deze in wil zetten om zijn of haar persoonlijke levensmissie te realiseren.
Ik vond het heerlijk om dit spiegelspel online (vanuit Singapore) met Jacqueline te spelen: van een chaos aan (eerst onbewuste) indrukken, ideëen, dromen, beelden, herinneringen via een strak gestructureerde fuik naar een concreet actieplan dat op mijn lijf geschreven voelt. Mijn handen jeuken om er aan te beginnen!
Jacqueline heeft een ongelofelijk snelle reactietijd op mails! En die zijn dan ook nog uitgebreid en zeer motiverend. Verder beschikt zij over een onuitputtelijk lijkende verzameling waardevolle links, die ze als kadootjes uit deelt.
And last but not least is ze een vriendelijke, warme, deskundige en betrouwbare coach, kortom: een fantastisch mens!

April 25, 2012, Hanneke was Jacqueline’s client

Gerben van Leijenhorst
Zoekende naar kunstzinnige carrière switch

Ik heb Jacqueline een paar jaar geleden leren kennen. Een vrouw met geduld en zachtaardigheid geeft je vertrouwen. Ik heb het spiegelspel toen gedaan. Met een sceptische indruk deed ik mee. Toch werd er veel duidelijk. Daar had ik niet op gerekend. Nu heb ik er nog steeds wat aan. Zoals o.a. dat ik een “veerschipper” ben. Die erkenning komt telkens terug. Daar ben ik trots…more

January 16, 2012, Gerben was with another company when working with Jacqueline at Coaching praktijk Zoekenderwijs

Jacqueline Postma
journalist, tekst schrijver, docent, coaching

Deze geduldige vrouw voelt haar clienten prima aan en prikt snel door tot de kern van iemand, op een charmante en professionele manier.

July 25, 2011, Jacqueline was with another company when working with Jacqueline at Coaching praktijk Zoekenderwijs

Henny de Leeuw
Owner Henny de Leeuw – bureau projectmanagment

Een dag Spiegelspel met Jacqueline heeft een (her)nieuw(d) inzicht in mijn eigen talenten gegeven. Deze dag heeft me meer zelf vertrouwen en rust gebracht. Een dag Spiegelspel is een cadeau wat iedereen aan zich zelf zou moeten geven. Bij Jacqueline voel je veilig, vertrouwd en gewaardeerd.

March 22, 2011, Henny was Jacqueline’s client

Anne Annink
PhD candidate at Erasmus University Rotterdam

Ik ontmoette Jacqueline toen ik haar mocht interviewen voor mijn afstudeeronderzoek over het balanceren tussen werk en privé. Mijn vragen leken al snel irrelevant, want Jacqueline liet me inzien dat iedereen een persoonlijke missie én persoonlijke kwaliteiten heeft.

Mijn eigen missie en kwaliteiten heb ik mogen ontdekken door het Spiegelspel te spelen. Jacqueline is heel alert en stelt goede vragen. Ze helpt je het onbewuste bewust te maken en geeft inzicht in de beperkingen die we onszelf opleggen. Dat was voor mij echt een eye opener!

Ik ging naar huis met een aantal SMART geformulerde oefeningen en een hele lijst aan linkjes en informatie. Erg waardevol, want je missie leven is niet alleen maar weten, maar vooral ook doen!

March 17, 2011, Anne was Jacqueline’s client

Monique van der Heijden
Trainer/Coach Yoga, Dans, Meditatie, Mindfullness, Creatief en Dynamisch Lichaamswerk

Voor een ieder die vastgelopen is, nieuwe inspiratie zoekt, inzichten wil ontvangen over haar/zijn functioneren in zowel werk, sociaal, privé situaties…beveel ik Jacqueline van harte aan.
Ze heeft mij middels een intensieve en creatieve dag begeleiding, (o.a. Spiegelspel) geholpen om zicht te krijgen op mijn handelen, gedrag, levenssituatie, mijn talenten en mogelijkheden.

Jacqueline is rustig, creatief, vakkundig en persoonlijk. Ze biedt alle ruimte om te ont-dekken wie je werkelijk bent!!!

Monique van der Heijden
(BodyXpression)

March 11, 2011, Monique was Jacqueline’s client

Martine Floor-Bron
Meer werkplezier binnen teams en daardoor meer productiviteit is mijn missie! | communicatie- en timemanagementtrainer

Bij Coachingpraktijk Zoekenderwijs heb ik het Spiegelspel gevolgd. Dankzij de professionele, betrokken en deskundige begeleiding van Jacqueline heb ik veel inzichten in mezelf gekregen. Ik kan een sessie bij Jacqueline van harte aanbevelen.

February 7, 2011, Martine was Jacqueline’s client


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *