Coaching praktijk Zoekenderwijs aanbevelingen

Marleen Cozijnsen-Smit
Marleen Cozijnsen-Smit
Communicatieprojectmanager Jaarverslag Rabobank Groep at Rabobank

Jacqueline zit vol goede raad, adviezen, verhalen en inspiratie. Ze deelt gemakkelijk haar kennis en voelt goed aan wat iemand verder kan helpen. Ook kan ze confronterend zijn en je zo prikkelen om nog eens langer bij iets stil te staan en er zo van te leren. Ook weet ze goed hoe het bedrijfsleven in elkaar zit en bewijst met haar aanpak dat spirit en business prima samen gaan.

June 17, 2015, Marleen was Jacqueline’s client

Erna Wietsma
Erna Wietsma
Relatie Jongeren- Ouders Coach,

Een tijd geleden heb ik bij Jacqueline het spel “Spiegelspel” gespeeld.
Dit was in een periode waar ik niet zo goed wist hoe het nu verder moest in mijn werkzaam leven. Het is heel apart hoe het werkt, maar het spel houd jou echt een spiegel voor. Gelukkig maar, zo doende kon ik weer verder voordat ik zelf het bijltje er bij neer ging leggen. Met behulp van Jacqueline,…more

February 3, 2015, Erna was a consultant or contractor to Jacqueline at Coaching praktijk Zoekenderwijs

Heleen van der Maas
Heleen van der Maas
Tekstschrijver, webredacteur, journalist

Pasgeleden heb ik bij Jacqueline de Weerd het door haar ontwikkelde Spiegelspel® gespeeld. Het spel belooft je op een speelse manier met je ziel in contact te brengen. Je leert jezelf beter kennen, je ontdekt je talenten en levensopdracht, je gaat vertrouwen op je eigen wijsheid, leeft bewuster en komt in balans.

Sinds het Spiegelspel® ervaar ik een duidelijke verandering. Ik kan mezelf beter van een afstand bekijken en herken duidelijker dan voorheen wanneer mijn angst en overtuigingen weer eens met me op de loop gaan. Ik heb meer rust en voel geen drempels meer om werk te maken van ideeën die al heel lang geduldig in mijn hoofd zitten te wachten op uitvoering. Dat mijn levensmissie veel meer aan de oppervlakte ligt dan ik zelf altijd heb gedacht, geeft nieuwe energie om echt meer aandacht te geven aan dat wat ik leuk vind en dat wat me energie geeft.

De begeleiding van Jacqueline is liefdevol , praktisch en met de nodige humor. Al haar kennis en ervaring zet ze in. Het Spiegelspel® heeft mij nieuwe inzichten en een verrassende positieve impuls opgeleverd.

Januari 2, 2015, Heleen was Jacqueline’s client

Edwin Moen
Edwin Moen
Financial Integration Specialist at ANP

Jacqueline, een vrouw met eigen talenten die in haar spiegelbijeenkomst laat zien en blijken welke talenten je als persoon ontwikkeld hebt en die je van nut kunnen zijn in de hedendaagse praktijk. Het geeft bewustwording en voor mij een waardevolle betekenis tot toepassing in de praktijk, zowel persoonlijk als ten behoeve van het leveren van meerwaarde voor mijn klanten.

December 18, 2014, Edwin was Jacqueline’s client

Michiel van de Watering | Thexton Armstrong
Michiel van de Watering | Thexton Armstrong
Expert in het oplossen winstlekkages bij MKB ondernemers in de Vallei en Rijn Regio/Foodvalley

Met Jacqueline heb ik het Spiegelspel gespeeld, hoewel ‘gespeeld’ misschien niet de juiste term. Jacqueline neemt op een prettige, vertrouwelijke en toch zakelijke manier de zachte kanten van een persoon door om vast te stellen wat je belangrijkste talenten zijn. Door dit inzicht dat Jacqueline mij geboden heeft, kan ik mijn talenten in de juiste balans houden en beter in hun kracht zetten. Zeker een aanrader wanneer je voelt dat er meer in je zit dan dat je eruit krijgt.

November 22, 2014, Michiel was Jacqueline’s client

Jessica Dam
Jessica Dam
Virtueel Assistent│Implementatie│Blog│Shoppingcart│Online agenda│Email marketing

Ik heb Jacqueline leren kennen als een oprechte, integere en zachtaardige vrouw. Ze heeft passie voor haar werk en heeft echt aandacht voor jou. Ik heb bij haar het Spiegelspel mogen doen en hierbij zijn mijn 12 talenten naar voren gekomen. Dit heeft mij enorm veel inzichten gegeven. Mocht je geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling, dan zou ik zeker aanraden bij haar een coachingstraject te volgen.

November 11, 2014, Jessica was Jacqueline’s client

Piet Spruijtenburg
Piet Spruijtenburg
Bedrijfsopvolging, bedrijfsoverdracht, familiebedrijven, goed bestuur, duurzaamheid

Ik heb tijdens een sessie van familie-opstellingen Jacqueline als een integer, prettig, oprecht en betrouwbaar deskundige leren kennen die zeer betrokken is bij mensen en organisaties.

July 31, 2014, Piet was with another company when working with Jacqueline at Coaching praktijk Zoekenderwijs

Arjen Mol
Arjen Mol
Coach Trainer

Jacqueline is an excellent networker who is generous in sharing here knowledge and insights. She is an expert in helping people who work in companies abroad from a personal perspective. She is playfull and methodical, leading you to clear new steps to take!

March 21, 2013, Arjen was Jacqueline’s client

Aryan Blok
Aryan Blok
Medewerker Personele Administratie Waterschap Rivierenland

Ik heb Jacqueline leren kennen als een betrokken en oprechte coach. Ik heb een strategiesessie met haar gedaan. Door middel van een creatief, interactief kennispel ben ik veel over mijzelf te weten gekomen. Dit spel geeft me handvaten voor mijn toekomst. Ik raad mensen aan die willen weten welke kant zij op moeten met hun leven, zeker contact op te nemen met Jacqueline.

June 20, 2012, Aryan was with another company when working with Jacqueline at Coaching praktijk Zoekenderwijs

Hanneke Geraeds-de Vries
Hanneke Geraeds-de Vries
Facilitator ‘Living Inquiries’ en (Stress)Counsellor at Stress2Balance

Het Spiegelspel van en met Jacqueline is een aanrader voor iedereen die helder inzicht wil krijgen in zijn of haar talenten en deze in wil zetten om zijn of haar persoonlijke levensmissie te realiseren.
Ik vond het heerlijk om dit spiegelspel online (vanuit Singapore) met Jacqueline te spelen: van een chaos aan (eerst onbewuste) indrukken, ideëen, dromen, beelden, herinneringen via een strak gestructureerde fuik naar een concreet actieplan dat op mijn lijf geschreven voelt. Mijn handen jeuken om er aan te beginnen!
Jacqueline heeft een ongelofelijk snelle reactietijd op mails! En die zijn dan ook nog uitgebreid en zeer motiverend. Verder beschikt zij over een onuitputtelijk lijkende verzameling waardevolle links, die ze als kadootjes uit deelt.
And last but not least is ze een vriendelijke, warme, deskundige en betrouwbare coach, kortom: een fantastisch mens!

April 25, 2012, Hanneke was Jacqueline’s client

Gerben van Leijenhorst
Gerben van Leijenhorst
Zoekende naar kunstzinnige carrière switch

Ik heb Jacqueline een paar jaar geleden leren kennen. Een vrouw met geduld en zachtaardigheid geeft je vertrouwen. Ik heb het spiegelspel toen gedaan. Met een sceptische indruk deed ik mee. Toch werd er veel duidelijk. Daar had ik niet op gerekend. Nu heb ik er nog steeds wat aan. Zoals o.a. dat ik een “veerschipper” ben. Die erkenning komt telkens terug. Daar ben ik trots…more

January 16, 2012, Gerben was with another company when working with Jacqueline at Coaching praktijk Zoekenderwijs

Jacqueline Postma
Jacqueline Postma
journalist, tekst schrijver, docent, coaching

Deze geduldige vrouw voelt haar clienten prima aan en prikt snel door tot de kern van iemand, op een charmante en professionele manier.

July 25, 2011, Jacqueline was with another company when working with Jacqueline at Coaching praktijk Zoekenderwijs

Henny de Leeuw
Henny de Leeuw
Owner Henny de Leeuw – bureau projectmanagment

Een dag Spiegelspel met Jacqueline heeft een (her)nieuw(d) inzicht in mijn eigen talenten gegeven. Deze dag heeft me meer zelf vertrouwen en rust gebracht. Een dag Spiegelspel is een cadeau wat iedereen aan zich zelf zou moeten geven. Bij Jacqueline voel je veilig, vertrouwd en gewaardeerd.

March 22, 2011, Henny was Jacqueline’s client

Anne Annink
Anne Annink
PhD candidate at Erasmus University Rotterdam

Ik ontmoette Jacqueline toen ik haar mocht interviewen voor mijn afstudeeronderzoek over het balanceren tussen werk en privé. Mijn vragen leken al snel irrelevant, want Jacqueline liet me inzien dat iedereen een persoonlijke missie én persoonlijke kwaliteiten heeft.

Mijn eigen missie en kwaliteiten heb ik mogen ontdekken door het Spiegelspel te spelen. Jacqueline is heel alert en stelt goede vragen. Ze helpt je het onbewuste bewust te maken en geeft inzicht in de beperkingen die we onszelf opleggen. Dat was voor mij echt een eye opener!

Ik ging naar huis met een aantal SMART geformulerde oefeningen en een hele lijst aan linkjes en informatie. Erg waardevol, want je missie leven is niet alleen maar weten, maar vooral ook doen!

March 17, 2011, Anne was Jacqueline’s client

Monique van der Heijden
Monique van der Heijden
Trainer/Coach Yoga, Dans, Meditatie, Mindfullness, Creatief en Dynamisch Lichaamswerk

Voor een ieder die vastgelopen is, nieuwe inspiratie zoekt, inzichten wil ontvangen over haar/zijn functioneren in zowel werk, sociaal, privé situaties…beveel ik Jacqueline van harte aan.
Ze heeft mij middels een intensieve en creatieve dag begeleiding, (o.a. Spiegelspel) geholpen om zicht te krijgen op mijn handelen, gedrag, levenssituatie, mijn talenten en mogelijkheden.

Jacqueline is rustig, creatief, vakkundig en persoonlijk. Ze biedt alle ruimte om te ont-dekken wie je werkelijk bent!!!

Monique van der Heijden
(BodyXpression)

March 11, 2011, Monique was Jacqueline’s client

Martine Floor-Bron
Martine Floor-Bron
Meer werkplezier binnen teams en daardoor meer productiviteit is mijn missie! | communicatie- en timemanagementtrainer

Bij Coachingpraktijk Zoekenderwijs heb ik het Spiegelspel gevolgd. Dankzij de professionele, betrokken en deskundige begeleiding van Jacqueline heb ik veel inzichten in mezelf gekregen. Ik kan een sessie bij Jacqueline van harte aanbevelen.

February 7, 2011, Martine was Jacqueline’s client

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *