doorbraakDe wereld is een spiegel van wat er in ons leeft. Wat we in de wereld waarnemen is een reflectie, een spiegelbeeld van wat er in onszelf leeft en speelt. Met Spiegelcoaching kijken we samen in die spiegel! Spiegelcoaching is gericht op een doorbraak in je leven. Het zijn powersessies van 2 tot 3 uur.

Soms ervaar je grote obstakels in je leven. Wat je ook doet, hoe je het ook aanpakt, welke route je ook neemt, wie je ook consulteert: Je knalt iedere keer tegen een spreekwoordelijke berg aan. Een gigantisch rotsblok lijkt je voortgang en ontwikkeling in de weg te staan. Je kunt er niet omheen. Het is niet om door te komen!
Toch is dit rotsgebergte niet altijd wat het lijkt. Met een denk shift of switch in bewustzijn, blijkt de berg vloeibaar als water te zijn, een stroom waar je moeiteloos door heen kunt waden.

Om deze switch of shift te maken, is congruentie nodig. Een overeenstemming tussen wat je zegt, voelt, denkt en doet. Als het allemaal op één lijn staat met elkaar, wordt het moeiteloos werkelijkheid en kun je door de illusie heen breken. Ons bewuste en onbewuste denken is vaak in strijd met elkaar en daardoor scheppen we iets anders dan wat we eigenlijk willen creëren. Ze geven tegengestelde signalen, boodschappen en frequenties af. Dit zorgt voor spoken, beren, bergen op de weg!

Hoe kom je er nu achter wat je onbewuste denkpatronen zijn, je belemmerende geloofsovertuigingen, je zelfsabotagesystemen? Hoe kun je ‘alignment’ creëren en met perfecte timing jouw wensen en doelen vanzelfsprekend realiseren? Dat kan door de informatiebronnen van het onbewuste te raadplegen. Met Spiegelcoaching® doen we dat.

Wil jij eindelijk een doorbraak in je leven op het gebied van werk, relatie, gezin, gezondheid, persoonlijkheid?
Wil jij met gemak en plezier wonderen aanschouwen en beleven? Maak een afspraak voor een Spiegelcoaching Powersessie. Schrijf je sowieso ook in voor het eZine en vul hiernaast het digitale formulier in.

Bel 06-29431691

Je bent van harte welkom,

Jacqueline de Weerd