Wil je weten wat je kernkwaliteiten zijn en wat je levensopdracht is?

Wil je weten hoe je gelukkig kunt zijn, kunt bereiken wat je wilt? Wil je jouw zelfkennis verhogen en weten wie je ten diepste bent? Dan is het Spiegelspel® een goede manier om hier inzicht in te krijgen.

Met het Spiegelspel® werken we met het gegeven dat JIJ degene bent die jouw leven leidt en niemand anders. Jij ademt, jij staat iedere ochtend op, jij neemt beslissingen, jij bepaalt wat je doet en met wie en wanneer. De wereld is jouw huis, jouw speelterrein, de ruimte waar zich alles afspeelt. De mogelijkheden zijn talloos en ongekend. Jouw levensduur is de tijd die je krijgt om te doen wat je moet doen hier op aarde. Je hebt een leven, tijd en ruimte. Hoe kun je er nu voor zorgen dat je dit als zinvol, vreugdevol en ontspannen ervaart? Dat je vrijheid ervaart in je denken, voelen, keuzes maken, spreken en handelen? Dat je jouw unieke grenzen kent én je valkuilen en schaduwkanten herkent en er zó mee kunt omgaan dat je het niet als beperking ervaart?

water-430509_640De kracht van het onbewuste

Hoe kun je er achter komen wat dat is? Wat is jouw bestemming? Jouw missie, je droom?
We kunnen deze informatie uit het onbewuste ophalen. Het onbewuste bevat een schat aan informatie. Recentelijk is er veel onderzoek gedaan naar de kracht van het onbewuste en het blijkt dat de verhouding tot het bewuste wel 1: 200.000 of zelfs veel meer is.Daarom is het van belang om te leren tappen uit die enorme Bron van wezenlijke informatie die de blauwdruk van ons leven bevat. Waar we als het ware een foto kunnen maken van wie we ten diepste zijn. Jouw spirit staat continue in verbinding met die grote spirit, de Bron waar iedereen op aangesloten is, waar wij vandaan komen en waar we naar terugkeren. Waar we ten diepste allen Eén zijn in de spirit.

EigenWijsheid

Ik geloof in de EigenWijsheid van mensen. Ik help ze hun eigen bron van levenskracht en waarde aan te boren, laat ze hun eigen kern, essentie ervaren.
Ik help hen met het ontdekken van hun unieke talenten en levensdoel én ik geef inspiratie om deze talenten in te zetten en hun doelen te bereiken. Ik geef impulsen om op de uitgezette koers van het hart te blijven en tijdig bij te sturen als dit gewenst is.
Het pad van de held is ongebaand en uniek. Geen één persoon heeft hetzelfde pakket talenten en dezelfde missie. Geen één mens heeft hier op aarde hetzelfde te doen.

Kom de Spiegelspel Intensive doen. Een VIP dag 8 uur persoonlijke begeleiding en 2 maanden e-coaching daarna om de inzichten te implementeren.

Lees nog meer: https://www.zoekenderwijs.nl/spiegelspel-intensive/ Zo is het Spiegelspel opgebouwd: 

https://www.zoekenderwijs.nl/spiegelspel-intensive-opbouw/

Mail info@zoekenderwijs.nl of bel 06-29431691

Jacqueline de Weerd