De reis vanuit je hoofd naar je hart

De reis vanuit je hoofd naar je hart

In vakantietijd gaan vele mensen op reis. Ze maken verre reizen naar exotische oorden en genieten van hun welverdiende rust en ontspanning.
Vandaag nodig ik jullie uit om mee te gaan op een vakantie vanuit je hoofd naar je hart. Deze reis is ongeveer 35-40 centimeter, maar tegelijk de langste reis voor vele mensen.

In mijn praktijk krijg ik regelmatig cliënten die volledig opgesloten zijn in hun hoofd. Ze piekeren en malen wat af en die mallemolen van gedachten die houdt maar niet op. Het is één grote chaos van ideeën, mentale concepten, veronderstellingen, overtuigingen, meningen en alles wat door ons brein bedacht wordt.

Minitrip uit je hoofd naar je hart

Ga je even mee uit die chaos van gedachten? Kom je mee in de kalmte en de serene ruimte van je hart? Lees en luister HIER verder.

In onze maatschappij ligt nog steeds erg de nadruk op onze ratio en op alles wat bewezen kan worden. Het bewuste krijgt erg veel aandacht, terwijl alle beslissingen die er werkelijk toe doen in je leven vanuit het onbewuste genomen worden. Het verstand gaat daarna vreselijk zijn best doen om te verklaren waarom we hebben gedaan en gekozen wát we hebben gedaan en gekozen.

Om die shift te maken van hoofd naar hart, van het bewuste naar het onderbewuste, van ratio naar hartsverlangen en zielswensen… daarvoor is het van belang om dingen te doen waardoor je uit je hoofd gaat en in je lijf en ruime hart komt.

Voor de één is dat hardlopen, voor de ander baden, voor weer een ander wandelen in de natuur, luisteren naar kalmerende muziek, dansen op een beat, varen over het water…

Wat is het voor jou?

De Spiegelspel® Intensive. Snelweg naar je hart.

Wil jij ook volcontinue afgestemd zijn op je hart en ziel?
Wil jij ook communiceren met je Bron van Licht en Liefde?
Wil je inpluggen in het Wetende Veld van alle mogelijkheden?
Wil je hoofd, hart, ziel, missie allemaal op één lijn brengen en zelf co-creëren wat je werkelijk wilt?
Wil jij de meest stralende en gelukkigste versie van jezelf zijn?
Gun jezelf een levendig leven en investeer in jeZelf: maak een afspraak voor het zelfkennis en bewustzijns Spiegelspel©

Vraag een vrijblijvende sessie van 20 minuten aan via Skype of telefoon:

Je bent van harte welkom,

Jacqueline de Weerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *