Shift Basis Cursus referenties

Shift Basis Cursus referenties

Het Shift Challenge avontuur ronde 1 met 268 deelnemers is achter de rug en is een groot succes en zeer waardevol gebleken.
Ik mocht heel veel positieve feedback en dankbetuigingen ontvangen. De grootste inzichten werden gedeeld onderling. Dat is voor mij weer fantastische input om mensen nog beter te begeleiden met Spiegelcoaching en Spirit Business Coaching.

“Jacqueline, dankjewel! Je hebt heel veel handvatten aangereikt, veel informatie gedeeld. Ik heb vaker een challenge gedaan, maar geen één was met zoveel diepgang en kwaliteit.” Ellen

“Een fantastische shift challenge heb je gemaakt! Mijn allergrootste inzicht van deze challenge is.. de shift van victim naar victor, deze vind ik echt geniaal!” Hellen

“Net alle audio’s nog een keer achter elkaar beluisterd; wat een mooie verzameling bij elkaar. Jacqueline, hartelijk bedankt!” José

“Dankjewel Jacqueline voor deze prachtige Shift Challenge! Je kennis en kunde heeft me veel gebracht. Vond het heerlijk om de ochtend te starten met je audio opdrachten en inspirerende teksten. Er is weer het zaadje aangewakkerd voor wat ik nu echt graag wil vanuit mijn hart 💖 Ook de mensen in de groep…allemaal bedankt.. van jullie delen heb ik ook veel geleerd.” Cristy

“Ik kan het niet genoeg uitleggen, hoe dankbaar ik ben dat ik deze challenge heb meegedaan. Dankjewel Jacqueline💕. Met deze Challenge ben ik namelijk dichter bij mezelf gekomen en heb ik geleerd om iedere emotie als een kind op mijn schoot te nemen. Het werkt, het werkt, het lijkt wel magie en het is de realiteit. Dit vormt mijn leven, dit vormt mij. Voor alle lieve Shift Challengers, weten jullie even niet meer waar jullie het moeten zoeken of snappen jullie niet waar die emoties vandaan komen, dan helpt Jacqueline jullie op een bijzondere manier. Ik wilde dit heel graag met jullie delen, omdat ik me zo vredig en vrij voel, hoe ik mezelf steeds beter leer kennen. Heel veel succes sunshines☀💕” Maitrie

De Shift Challenge wordt nu als product in de webshop aangeboden als degelijke, diepgaande basiscursus van hoge kwaliteit. Het is het fundament onder Spiegelcoaching.
Wil jij jezelf een stevig steuntje in de rug geven en zorgen voor een goede uitrusting voor in je rugzak onderweg door het leven?
Doe de Shift Challenge nu zelf.
Hier in de WEBSHOP verkrijgbaar.

De Online Shift Intensive:
Zelfkennis en bewustzijnscursus

Wil je direct de diepte in en het heel grondig aanpakken?
Wil je leren hoe je een rijk en zinvol leven kunt leiden en effectief kunt omgaan met tegenslagen die op een zeker moment op je pad komen.
Wil je leren te accepteren en minder tegen gevoelens en gedachten te vechten?
Wil je een diepzinnig leven vol met levendigheid en sprankeling leiden?
Lees HIER waarom deze cursus voor jou is.
Stap dan gelijk in in de vervolgcursus voor gevorderden op de weg van persoonlijke ontwikkeling. De Online Shift Intensive

Je bent van harte welkom,

Jacqueline de Weerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *