Zichtbaar zijn als dienstbaarheid

Zichtbaar zijn als dienstbaarheid

Als je iets wilt manifesteren of creëren, is het nodig om tevoorschijn te komen. Het is nodig om in het licht te gaan staan en op het (virtuele) podium te klimmen. Je mag jezelf in ’the picture’ zetten om vindbaar te zijn en om te vertellen wat jij te bieden hebt.

Zichtbaar zijn is dienstbaar zijn. Je laat in het openbaar zien waarvoor jij in de wieg bent gelegd en hoe jij de mensen kunt helpen, kunt dienen. Je laat zien welke unieke en bijzondere talenten jij kunt inzetten om mensen naar een hoger niveau van bewustzijn en levensgeluk te brengen. Op jouw eigen wijze. Open, kwetsbaar, eerlijk en oprecht.

Met alle social media en mogelijkheden via internet is dit gelukkig steeds eenvoudiger.

Nu is het zo dat ik als coach en als mens in proces veel te maken krijg met de angst om zichtbaar te zijn. Mensen hebben er allemaal stressvolle en dreigende gedachten en gevoelens bij. Dit zit in het collectieve bewustzijn opgeslagen.

Er zijn veel belemmerende overtuigingen die hen tegenhouden om werkelijk te gaan staan voor de waarde die ze kunnen toevoegen aan de wereld.

Ik schreef er een diepgaand drieluik over. Zichtbaarheid
Want zichtbaarheid, succes en rijkdomsbewustzijn hangen nauw met elkaar samen en gaan hand in hand. Succes
Om succesvol te kunnen zijn is het nodig om rijkdomsbewust te zijn én om zichtbaar te durven zijn. Rijkdomsbewust

Vanuit inspiratie en liefde manifesteren in plaats van uit angst manipuleren

We zijn co-creators. We zijn spirituele wezens in een aardse ervaring. We hebben het vermogen om vanuit inspiratie, bezieling, bevlogenheid, passie en enthousiasme te creëren. Vanuit onze essentie van licht en liefde dingen te ontwerpen en neer te zetten.

Het is fijn om bij de nieuwe generatie ondernemers te horen die business spiritualiteit voorstaan. Dat is ook wat ik doe.

Het gaat er om dat je zichtbaar durft te zijn met je eigen unieke verhaal.
Doen aan effectieve storytelling. De massa durven bereiken en inspireren.
De verbinding vinden tussen denken, doen, berekenen, structuur en strategie & spiritualiteit, intuïtie en eenheidsbewustzijn.
De spiritualiteit wortelen in de aardse praktijk.
We leven in de dualiteit en kunnen tegelijkertijd eenheidsbewust zijn.
We mogen onze angsten aankijken, doorvoelen, onderzoeken én doorbreken.

Je mag actiestappen zetten vanuit je hart. Je mag je leven, je werk, je onderneming laten groeien vanuit liefde, inspiratie en passie.
Je mag je intuïtie volgen en afstemmen op jouw essentie en voelen wat jouw weg is.
Je kunt aantrekkelijk zijn voor de mensen om je heen. Waarde toevoegen. Geven en delen.
Niet meer jakkeren, krampachtig streven en jagen en alleen maar uit zijn op nemen en halen, maar met je aantrekkelijke energie mensen aantrekken en samen naar een hoger plan toeleven.

Graag help ik je bij het helder krijgen van jouw unieke waarde en datgene waarvoor je in de wieg bent gelegd. Wat zijn jouw unieke talenten en gaven? Wat is jouw bijzondere opdracht hier op de aarde?

Gun jezelf een zichtbaar, rijk en succesvol leven en investeer in jeZelf: maak een afspraak voor de Spiegelspel Intensive©

Welkom, Jacqueline de Weerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *