Wonder douche visualisatie

Wit-gouden wonder douche meditatie

Ga ontspannen zitten op je stoel of bank met je rug recht en je voeten plat op de grond. Leg je handen losjes in je schoot met de handpalmen omhoog. Sluit je ogen. Haal een aantal keer diep adem. Adem diep in… voel dat je op de stoel of bank zit, helemaal in het hier en nu… en adem uit. Adem nog een keer diep in… kom aan in dit moment, laat alles wat je eerder hebt gedaan vandaag los en blaas het uit. Adem weer in… laat alle gedachten die voorbijkomen voorbij gaan, verpak ze in een wolk en laat ze voorbij drijven.. adem uit. Adem in.. rek je even uit, voel of er spanning is in je schouders, draai een paar rondjes.. en adem uit.

Ga naar de plaats diep binnenin jou waar jouw innerlijke wijsheid woont. Waar jouw bron van licht en liefde is. Waar alle antwoorden op jouw vragen te vinden zijn. Verbind je met deze bron en stel jezelf zo open en bereid mogelijk op om voor jezelf behulpzaam te zijn.

Stel je nu voor dat het een warme, zonnige dag is. Jij bent buiten op een hele fijne, paradijselijke plek in de natuur. Je bent daar alleen en het is aangenaam warm, je bent schaars gekleed. Je hebt misschien badkleding aan of een dun gewaad, misschien ben je wel naakt. Je bent volkomen veilig en beschermd.

Stel je nu een prachtige gouden wolk voor die zich precies boven jou in de lucht vormt. Zie dat de wolk vol goud witte energie is. Het fonkelt en schittert. Het is een wolk vol sterrenstof, vol regenboog licht, vol gouden wonderolie.

Langzaam beginnen de wonderdruppels te vallen en ze spetteren op jouw lichaam. Het regent gouden wonderstralen en de vloeistof druipt over je heen. Het is een warme, aangename douche.

De wonderdruppels trekken in je huid, als voedende, heerlijk geurende olie. Iedere cel, iedere vezel, spier en molecuul in jouw lijf wordt volledig doordrenkt van deze gouden wonderdouche.

Merk op dat deze druppels van goud-witte energie met wonderkracht alle blokkades in jou oplossen. Ze doordringen je hele lichaam en lossen twijfels, angsten, zorgen en stress op. Alles wat jou er tot nu toe van heeft weerhouden om wonderen aan te trekken lost op. De wit-gouden energie laat alle blokkades smelten en ze stromen over je lichaam naar beneden en verdwijnen in de grond waar je op staat en daar worden ze door moeder aarde opgevangen en geneutraliseerd.

Geniet zo een tijdje van deze gouden wonderdouche. Voel de wondervloeistof over je huid stromen en intrekken en de reinigende werking hebben. Voel dat alle zware energieën binnen in je oplossen, alle jaloezie, woede, verdriet en wrok wordt door de wit gouden energie getransformeerd in lichte en vrolijke energie met een hoge trilling, een hoge vibratie. Langzamerhand word je zelf één licht wit gouden mens. Met een prachtig aura vol vrede, vreugde en liefde. Vrij, vervuld en vol vertrouwen. Bij iedere straal van wonderolie word je zelf meer en meer als een toverfee, een magiër, een aarde-engel. Laat het maar gebeuren, geef je maar over aan deze heerlijke zalige waanzinnige wonderdouche.

Je krijgt nu vanzelfsprekend en natuurlijk kansen, mensen en middelen op je pad om je wensen te vervullen, om je missie te volbrengen, om de wereld te dienen met jouw talenten. Zuiver en integer.

Jij hebt de wonderkracht door je heen laten stromen. Je bent open en bereid om dit zijn genezende werking te laten hebben en nu ben je zelf opgeladen en geactiveerd tot wondermagneet. Je staat in volcontinue verbinding met je ziel en je aardse dagelijkse leven. Je trekt zegeningen aan. Je bent open om te ontvangen. Je voelt dankbaarheid.  Herken de wonderen en zegeningen in je leven en wees er bewust van. Schrijf ze op, deel je ervaringen met anderen. Tel de oneindige zegeningen en ze zullen moeiteloos vermeerderen.

Weet dat je op ieder gewenst moment in je leven zo’n gouden wonderdouche kunt nemen.

Kom nu weer terug naar de ruimte waar je zit, voel de stoel of bank onder je. Wiebel even met je tenen en vingers. Beweeg je een beetje en als je er aan toe bent, kun je je ogen weer openen.

Ik wens jou een dag in vertrouwen en vol wonderen en verwondering toegewenst!

© Jacqueline de Weerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *