Volksziekte nummer 1 en een verborgen wereldwijde epidemie. Voorkom besmetting! 

Volksziekte nummer 1 en een verborgen wereldwijde epidemie. Voorkom besmetting! 

Er raast een verborgen epidemie over de aarde. 

En deze pandemie zorgt voor ontzettend veel leed, verdriet, woede en angst. En alle variaties op bang, boos en bedroefd zijn. Het wordt een levensweg van lijden als je hiermee geconfronteerd wordt en jezelf niet snel behandelt en geneest.

Weet je wat dat is?
Het is onwetendheid.
Het is onbewust en slapend leven op de automatische piloot.
Het is schijnzekerheid zoeken en in de comfortzone gaan wonen.
Het is een verstrikking in de dualiteit, de wereld vol tegenstellingen en contrasten.
Het is armoededenken, machtsvertoon, gekwetste ego-ellende.
Het is het bange of hoogmoedige ego dat op de levenstroon zit in plaats van ons hogere Zelf.
Het is een wandelende dwalende dode zijn in dit leven op aarde.
Het is met de ratrace meerennen. Jagen, jakkeren, zwoegen en ploeteren, zonder maar een idee te hebben van waar je nu eigenlijk mee bezig bent.
Het is angstgedreven leven, zonder richting, droomdoelen of een zielsmissie voor ogen.
Het is je mee laten sleuren in de knallende chaos en totale verwarring.

Kortom:
Het is een gebrek aan helder en gelukzalig bewustzijn.

Ik word bijna dagelijks benaderd door mensen die diep in deze shit van onwetendheid of ‘onbewustheid’ zitten en met een hulpkreet uitreiken naar mij.
Als ik vervolgens enkele verhelderende vragen stel en een uitweg aanbied door middel van een coachingstraject om zichzelf te helpen uit de put te krabbelen en te leren zichzelf te helpen, dan schieten ze vaak snel terug in de angst-stand en slachtoffer-stand en stoten ze alle hulp af.
Uiteraard zijn ze volledig vrij om hulp wel of niet aan te nemen. Het heeft alleen andere consequenties.
Door hulp te weigeren van wie dan maar ook zetten ze zichzelf volledig buiten spel.
Het spel dat LEVEN heet. 

Mijn hart vult zich met compassie als ik dit zie gebeuren. Ik observeer en zie dat:

Ze weigeren om 100% eigen verantwoordelijkheid te nemen voor wat ze co-creëren in hun leven en letterlijk zelf mee-maken.
Ze wijzen naar omstandigheden buiten zichzelf en andere mensen, die er in hun ogen voor zorgen dat zij nu zo ongelukkig zijn.
Ze denken in wij-en-zij, ik-en-ander, schuld en schaamte, goed en fout, dader en slachtoffer, enz.
Ze hebben niet in de gaten dat ze zo afgescheidenheid creëren, die de oorzaak is van al dit lijden.

Wat is er werkelijk nodig voor een doorbraak?

* Openheid en bereidheid om goudeerlijk naar jezelf te kijken en wat er nu eigenlijk gaande is in je aan overlevingspatronen en dynamieken, aan gedachten en gevoelens. En dit te transformeren naar geluksgewoonten en succesroutines, naar liefdesdiscipline en helende ceremonies.
Je neemt vanzelfsprekend en natuurlijk 100% verantwoordelijkheid voor je eigen levensproces en wat je zelf creëert.

* Openheid en bereidheid om heel veel te investeren in jezelf met tijd, energie, aandacht en geld om begeleiding te ontvangen bij deze persoonlijkheidsontwikkeling. Je kunt dat namelijk niet alleen doen. Je hebt blinde vlekken en je hebt een ander nodig om jouw blinde vlekken helder te krijgen en om de manipulatie trucjes en excuses van je bange en gekwetste ego te herkennen en je smoezenfabriek te ontmantelen. De vraag is of je de confrontatie met jezelf aan durft te gaan.

* Openheid en bereidheid om uit te zoeken wat jouw talenten zijn en wat jouw missie is. Waarvoor ben jij naar de aarde gekomen en in de wieg gelegd? Wat is jouw hogere en diepere levensdoel? Wat zorgt er voor dat jij je intens gelukkig en vervuld voelt?

* Openheid en bereidheid om massale geïnspireerde actie te ondernemen en te doen wat nodig is om deze missie uit te voeren. Whatever it takes! No matter what! En hier ook radicaal, scherp onderscheidend, nuchter en zakelijk in zijn. Alleen kiezen voor wat jou dient en de rest weer loslaten.

* Openheid en bereidheid om alle blokkades die je onderweg tegenkomt op te ruimen of te transformeren in brandstof om je manifesteermotor te laten draaien.

* Openheid en bereidheid om telkens opnieuw JA! te zeggen tegen je missie en te kiezen met kracht voor groei en ontwikkeling op alle levensgebieden.

* Openheid en bereidheid om te veranderen, te transformeren, om je horizon te verbreden en je speelruimte te vergroten, om iedere dag iets nieuws te doen of te leren. Met andere woorden de moed vinden om telkens buiten je comfortzone te treden en jezelf groter te maken als instrument van de schepping.

* Openheid en bereidheid om jezelf op te rekken en te stretchen zodat je meer kunt ontvangen, hoe het er ook uit ziet, zodat het leven optimaal door jou heen kan stromen. Met liefdesenergie. Je maakt jezelf klaar voor wat er door jou heen geboren mag worden en mag ontstaan.

* Openheid en bereidheid om anders te leren denken en anders te kijken. Om die SHIFT in bewustzijn te kunnen maken. Van onbewust en onderbewust naar helder en gelukzalig bewust.

* Openheid en bereidheid om terug te geven aan de wereld wat jij mag ontvangen aan talenten. Je royale contributie leveren aan de wereld. Vanuit overgave en de gulheid van je hart.

* Het vermogen om te genieten van iedere centimeter van de reis over de aarde, met alle experimenten, falen en vallen, slagen en opstaan. Levendig zijn en als een spons alle ervaringen en belevenissen opzuigen en implementeren. Dankbaar zijn voor alles wat je hebt, kunt, doet en bent.

* Het vermogen om jezelf te beschermen tegen besmetting met deze ziekte en jezelf zo nodig te helen en te genezen. Om heel geaard en gecenterd te leven. Weten wie je werkelijk in essentie bent. Dit keer op keer in herinnering roepen. Een supportsysteem hebben, een duidelijke strategie en met Spirit leven.

Snelweg naar Zelfkennis, intense vervulling en gelukzaligheid

Voel jij die openheid en bereidheid in je?

Wil jij deze vermogens ontwikkelen in jezelf en een doorbraak creëren in groei en geluk?
Gun jezelf een sprankelend leven en investeer in jeZelf: maak een afspraak voor de zelfkennis Spiegelspel© Intensive. Meer informatie over deze individuele VIP dagsessie plus 2 maanden maatwerk e-coaching vind je hier. Klik op de button.

Mail info@zoekenderwijs.nl of bel 06-29431691 voor vragen, afstemming of meer informatie.

Je bent van harte welkom,

Jacqueline de Weerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *