Radiostation Overvloedsbewustzijn

Radiostation Overvloedsbewustzijn

Naar welk radiostation luister jij?

Een analogie die ik graag gebruik is dat precies hier en precies nu waar we zijn in ons leven wordt onze favoriete muziek uitgezonden. We zijn omringd door radio frequenties in de ether, maar we kunnen onze hartmuziek niet horen. We kunnen het niet ervaren en beleven. We kunnen er niet op dansen zolang we ons niet afstemmen op dat radiostation waar die muziek wordt gedraaid en uitgezonden.
Zodra we ons afstemmen op ons favoriete programma dat steeds wordt uitgezonden, dan hebben we de muziek niet zelf gecreëerd, maar we hebben de muziek welkom geheten. Het werd al voortdurend gespeeld, maar we waren afgestemd op een ander radiostation namelijk bijvoorbeeld Station Armoedebewustzijn en we wilden natuurlijk afgestemd zijn op Station Overvloedsbewustzijn.

Het probleem is dat zo lang wij focussen op problemen en belemmeringen en ellende, we eigenlijk zijn afgestemd op Station Armoedebewustzijn. Zodra we focussen op ons droombeeld en ons visioen, onze zielmissie en als we onszelf de juiste vragen stellen, stemmen we af op Station Overvloedsbewustzijn. Dat is een switch, een shift en dan begint het allemaal hoorbaar te worden.

Als je onbewust bent afgestemd op Station Armoedebewustzijn kun je zo hard werken als je wilt aan persoonlijke ontwikkeling, je kunt je suf bidden, mediteren en affirmeren en je voorstellen dat je de muziek van je hart zult horen, dat je het lied van welvaart en overvloed zult maken, je zult het niet voor elkaar krijgen, want je bent op het verkeerde radiostation afgestemd. Je zit op de verkeerde frequentie. Als jij op het station bent afgestemd dat 24 uur per dag depressie, haat, oorlog, conflicten, klagen, negativiteit en ellende uitzendt, hoe hard je ook ploetert en zwoegt en gelooft, je zult nooit jouw rock&roll, jouw swingende en upliftende levensmuziek horen.

Je moet afstemmen op het station waar je hartmuziek wordt gespeeld, dan krijg je precies de goede informatie die je nodig hebt op die plek in je leven, op dat moment tijdens je proces, om je missie te kunnen leven. Bidden voor jouw hartmuziek terwijl je ingetuned bent op het station met jouw nachtmerriemuziek, zal niet werken. Dat is onmogelijk. Er is geen frequentie match. Zo is het ook met je eigen leven. Op dit precieze moment speelt de muziek van jouw hart al en wordt het programma van jouw ziel volcontinue uitgezonden, met jouw grootse bestemming van liefde, vriendschap, vervulling, gezondheid, rijkdom, vrede, geluk, schoonheid, vreugde, overvloed.

Het wordt op een bepaalde frequentie uitgezonden en jij kunt er wel of niet op afgestemd zijn. Het is geen frequentie die pas in de toekomst ontstaat, er is geen afstand in tijd en ruimte tussen het leven dat je nu leidt en het leven dat jij jezelf toewenst. Het heeft eenvoudig met de afstemming te maken. Als je de frequentie match vindt, dan weet je dat het altijd al daar was en altijd al toegankelijk. Niet iets dat ver weg is of in de toekomst ligt, maar altijd al beschikbaar. Er was slechts een energetische bewustzijn-switch nodig, een shift in focus.

Het is niet een frequentie die we kunnen aantrekken of zelf kunnen creëren, maar waar we ons op kunnen afstemmen.
Het proces van ontvouwen of de wet van ontluiken gaat ten diepste over het helder worden over wat de muziek van je hart is.

Wat is mijn visie en wat probeert te ontspruiten in mijn leven? We gaan door verschillende processen heen om ons hele leven af te stemmen op Station Overvloedsbewustzijn, zodat alle gedachten, woorden, gevoelens, acties en onze hele omgeving in één lijn komen met de frequentie van dit station waar ons lievelingsprogramma wordt uitgezonden en onze hartmuziek wordt gespeeld en onze visie wordt hooggehouden.

Je zult merken als je wensen en hartverlangens overeenkomen met je manier van denken, voelen, kiezen en handelen, dan ben je niet meer te stoppen. Dan deert het je niet meer hoeveel weerstand je krijgt onderweg door het leven. Niets kan je meer tegenhouden om te ont-wikkelen, te groeien en te bloeien. Het maakt ook niet uit hoe lang je afgestemd was op het verkeerde station. Op het moment dat je de muziek van je ziel kunt horen spelen zul je openbarsten, openbloeien en tot bestemming komen.

Interview met Derek Rydall door Cindy Kubica

Vrij vertaald door Jacqueline de Weerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *