Leven en delen vanuit overvloed

Leven en delen vanuit overvloed

Leven en delen vanuit overvloed met mijn 8-team!

2015 is in de numerologie een 8-jaar. Tel alle afzonderlijke cijfers uit dit getal 2015 bij elkaar op en je komt uit op 8. Wat betekent dat dan in de numerologie?

Het is een jaar van innerlijke kracht, passie, overvloed en manifestatie! Een jaar waarin je snel kunt voelen en weten of je op de goede weg zit en recht op je doel af gaat. Zo niet, stuur bij, zo ja: go on!

Begin januari van 2015 heb ik een knoop doorgehakt. Hoe zat het?

Na jarenlang een bedrijf te runnen die meer op een uit de hand gelopen fantastische hobby leek dan een winstgevende business….  Na veel gedoe in relaties en avonturen op het spirituele pad en in het persoonlijke ontwikkelingsland… is het tijd voor radicale “game-changers”.

Alle ingrediënten voor een florerende business zijn aanwezig:

Een fantastisch gezin met 8 gezinsleden; mijn 8-team.  Dit is mijn thuisfront en als het daar goed gaat, gaat het eigenlijk overal goed. Een groot en warm netwerk, bezieling, inspiratie, enthousiasme, zelfkennis, expertise in mijn vak als coach, veel levens- en ondernemingservaring, een groot aanbod van hoog kwalitatieve diensten en producten en bovenal veel liefde voor mensen en het verlangen om te delen en anderen te helpen met mijn talenten.

Nu nog materiële overvloed creëren. Overvloed die direct weer kan overvloeien naar zo veel mogelijk mensen die daar ook weer baat bij hebben. Zodat we allemaal kunnen groeien in liefde, geluk en welzijn.

Maar hoe dan?  Dat was de vraag.

Een online business coach en meditatie coach kwamen op mijn pad. Ik deed met hen de “Spirit Business Challenge” waarin business spiritualiteit een belangrijke rol speelt.  In het programma dat zij samen aanbieden vallen voor mij alle puzzelstukjes op hun plek.  Spiritualiteit is de grond onder mijn business. Ware overvloed komt van binnenuit, vanuit ons hart en onze ziel.
Structuur, strategie en support is wat ik nodig heb en wat ze mij met hun programma bieden.

Ik ga de uitdaging aan en ga in het volle licht staan. Niet meer fluisteren in de coulissen van het levenstoneel, maar zelf op het podium klimmen. Mijzelf laten zien in prachtige online programma’s. Mijn stem laten horen via internet. Met hart en ziel en zakelijkheid!

Ik voel me net als een bamboeplant, die jarenlang ondergronds wortelt en ontwikkelt zonder duidelijk zichtbaar resultaat bovengronds en dan ineens in heel korte tijd meters de lucht inschiet.

De knoop is doorgehakt. Ik vind het super spannend.  Hiervoor mag ik echt buiten mijn comfortzone treden. En dat gaat lukken met alle support die er is van mijn 8-team, jullie allemaal en die groep gelijkgestemde ondernemers!

Keep you posted!,

Jacqueline de Weerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *