De kracht en het licht van bewustzijn: Hoe dat werkt!

De kracht en het licht van bewustzijn: Hoe dat werkt!


De kracht en het licht van bewustzijn:
Hoe dat werkt!


Een gelukkig leven leiden van binnenuit!

Lieve Zoekenderwijs – Levenspadvinder,

Ken je zo’n fitness app? Je voert je huidige gewicht en streefgewicht in, je lengte en leeftijd en omvang en je activiteiten en bewegingspatroon, enzo en de stappenteller op je telefoon wordt ingeschakeld en je krijgt een goed voorstel qua calorieën en beweging om je streefgewicht te behalen na een realistische tijdsperiode. Je vult iedere dag in wat je gegeten en gedronken hebt en hoeveel je gesport of bewogen hebt en zo houd je je eigen vooruitgang in de gaten met hulp van deze app.

Door er zo bewust mee bezig te zijn, verandert je eetpatroon eigenlijk als vanzelf. Je let veel beter op wat je tot je neemt en hoeveel je beweegt. Op een natuurlijke manier kom je zo op een voor jou gezonder gewicht en bevorder je je conditie.
Je krijgt via de app support en via andere deelnemers en zo wordt jouw motivatie bevorderd om verder te gaan.

Met de Online Shift Intensive werkt het eigenlijk precies hetzelfde! https://www.zoekenderwijs.nl/yes/ 
Maak gebruik van dit aanbod!

Het succes van de Online Shift Intensive zit hem in het bewust bezig zijn met het monitoren van je gedachten, gevoelens, gedrag en de consequenties er van.
En het maken van zeer bewuste keuzes en het uitvoeren van massale geïnspireerde acties.

Dit zijn namelijk feiten en beproefde en bewezen uitkomsten:

 • Hoe nauwkeuriger en beter jij jezelf in de gaten houdt en je gedachten en gevoelens en gedrag monitort, hoe groter de kans is dat jij je droomdoelen behaalt.
 • Hoe langer je dit oefent en als discipline inbouwt in jouw dag, hoe makkelijker het wordt. Oefening baart kunst.
 • Het is beter om je in ieder geval een béétje bewust te zijn van je gedachten, gevoelens en gedrag, dan helemaal niet.
 • Het gaat er om dat je goede versterkende, opbouwende en behulpzame gewoontes ontwikkelt waar je veel aan hebt in je leven.
 • Als je er mee aan de slag gaat, dan gaat het Licht van bewustzijn meedoen en je gaat ontdekken hoe het in jouw leven werkt en dan wordt het steeds makkelijker voor je om gezonde keuzes te maken die jou leiden naar een leven in gezondheid, geluk en liefde.
 • Je zult steeds beter begrijpen wat de enorme positieve impact is van die gezonde keuzes en die versterkende discipline en je zult er steeds sneller en makkelijker voor kiezen.
 • Monitor iedere dag je triggers. Hoe eerlijker en toegewijder je jezelf monitort, hoe behulpzamer de Online Shift Intensive voor je wordt, want je gaat jouw patronen en dynamieken herkennen en je leert wat je er aan kunt doen om goed bij te sturen met jouw innerlijke creatie-kompas.
 • Alleen JIJ bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de acties en het doen van deze oefeningen. Het gebruik van de zelfkennisgereedschappen die je krijgt vergroot de kans vele malen dat je ook echt je droomdoelen realiseert en je levensmissie met plezier en gemak uitvoert.
 • Je kunt door de Online Shift Intensive realistische doelen stellen. Je leert namelijk wat je talenten zijn, wat je levensdoel is en ook wat bij jou allemaal al onbewust bekwaam gaat. Wat je allemaal al doet en kunt en hebt. Je leert om met heel veel kleine en bereikbare doelen je hogere doel te bereiken en ondertussen goed gemotiveerd blijft, omdat je steeds een succeservaring hebt. Onrealistische doelen stellen of onbereikbaar grote doelen maken je alleen maar gefrustreerd. Je hebt de tijd om het allemaal te implementeren.
 • Je leert om zorgvuldig je innerlijke bewegingen te signaleren en te duiden. Hoe beter jij je innerlijke bewegingen begrijpt en eventueel kunt bijsturen.
 • Beter signaleren, leidt tot sneller bijsturen en doelgerichter bezig zijnmet je missie en talenten.
 • Omdat je 3 maanden met de materie bezig bent en iedere keer weer nieuwe input krijgt van mij, blijf je ook steeds herinnerd aan je proces. Je mag je vragen via de mail stellen en je krijgt maatwerk antwoord. Zo krijg je steeds weer een impuls om verder te ontwikkelen.
 • In deze 3 maanden tijd kun je door ander gedrag werkelijk andere neurale wegen aanleggen en nieuwe verbindingen maken in je hersenen, met andere woorden; je ontwikkelt andere en gezonde gewoonten die jou helpen je doelen te bereiken.
 • Je zet je brein in als medicijn.

Met alleen een recept voor een gelukkig leven kom je er niet!
Ook al heb je alle ingrediënten in huis.
Je moet het recept wel aanhouden en aan de slag gaan met de gegeven ingrediënten om er een heerlijke levensgeluk maaltijd van te maken.

De Online Shift Intensive werkt als een goed recept en als een fitness app.
Je moet het wel zélf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!
Graag help ik jou om deze discipline te ontwikkelen om volcontinue gelukkig te zijn, wat je ook mee-maakt en beleeft. Ondanks uitdagingen.

Op een leven in gelukzalig bewustzijn!

Nog vragen? Mail of bel me gerust.
info@zoekenderwijs.nl 06-29431691

Hartelijke groeten,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *