Het gevoel van permanente vakantie: Hoe creëer je dat?

Het gevoel van permanente vakantie: Hoe creëer je dat?

De zomervakantie is weer voorbij. De meeste mensen zijn weer in het normale ritme gekomen van school, studie en werk. Het dagelijkse ritme van het ‘gewone leven’ wordt weer gevolgd.

Hoe zou het zijn als je het vakantiegevoel, het gevoel van een zomerreces, van ontspanning en genieten kon meenemen in het ritme van het ‘gewone leven’?

Wat zijn enkele kenmerken van vakantie?

– Je kunt je eigen tijd indelen en zelf kiezen waar je zin in hebt om te doen.
– Je hebt de ruimte om rustig na te denken over jezelf, je leven en wat je graag wilt.
– Je slaapt meestal meer en langer en droomt dan meer, waardoor je in verbinding bent met je onderbewustzijn, waar waardevolle impulsen en inzichten vandaan komen.
– Je hebt tijd om te voelen en te reflecteren over wat je nu wérkelijk belangrijk vindt in je leven. Wat je wilt bereiken. Je komt in dieper contact met jezelf.
– Je voelt waar het in je leven uit balans is en dit zijn richtingwijzers naar wanneer er wél balans in je leven is. Relaties worden scherper onder de loep genomen in de vakantie, omdat je elkaar meer ziet en op elkaar aangewezen bent.
– Je maakt makkelijker contact met je dromen, wensen en verlangens en geeft dit meer de ruimte; je komt je droomdoelen op het spoor.
– Je ontspant en doet leuke dingen, gaat dagjes uit of maakt een reis; je gaat even weg uit je eigen vertrouwde omgeving, het onbekende tegemoet, je beleeft avonturen. Je maakt plezier, lacht meer, je komt lekker in je vel.
– Je hebt geen verplichtingen, geen tijdsdruk, deadlines en komt los van streven, jakkeren, jagen, ploeteren, zwoegen, moeten en stressen.
– Je bent flexibel en hebt tijd voor vriendschappen, familie, ont-moetingen, voor nieuwe mensen in je leven, als je dat wilt

Hoe fijn zou het zijn als je dit gevoel voortdurend hebt?

* Als je jouw droomdoelen zonder zorgen op een ontspannen manier bereikt en flexibel bent in hoe je dat aanpakt, en zelf bepaalt met wie en wanneer?
* Als je volcontinue het volle leven door je heen voelt gaan, je levendig, positief uitgedaagd en sprankelend voelt?
* Als je alle tijd van de wereld hebt en alles op een relaxte manier die voor jou goed voelt kunt laten ontvouwen, spelenderwijs en zoekenderwijs?
* Als je ervaart in heel je wezen dat je vervulling en voldoening voelt en geniet met volle teugen van wat je meemaakt?
* Als je op een ontspannen manier vol vertrouwen in een goede afloop jouw missie stap voor stap uitvoert?

Ticket naar het ultieme, eindeloze vakantie-oord IN jouzelf

Vind jouw innerlijke permanente vakantie oord en levensattitude. Duik diep in jouw onderbewustzijn en kijk in de spiegel van jouw ziel met de Spiegelspel Intensive.
Wil je weten waaruit dit zelfkennisspel is opgebouwd en wat we precies gaan doen?
Lees het HIER. Of bestel het direct via de Spiegelspel Intensive pagina.

Je bent van harte welkom,

Jacqueline de Weerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *