Help! Hoe kom ik uit het moeras van moeilijke levensomstandigheden?

Help! Hoe kom ik uit het moeras van moeilijke levensomstandigheden?

Zo vaak voelen mensen zich helemaal verstrikt en totaal klemgezet in hun feitelijke levenssituatie. Ze zitten vast in de tastbare en concrete omstandigheden. Alle aandacht gaat naar tekorten op welk gebied dan ook, liefdesverdriet, conflicten, problemen, verbaal geweld in de huiselijke sfeer of in communicatie met anderen, een rouwproces, verslaving, ziekte, geldzorgen, schorsing, faillissement, een ongeluk….. en zo kunnen we ons met gemak een heleboel ellendige situaties voorstellen.

Hoe kom je uit dit moeras van zuigende zware energie die er voor zorgt dat je alleen nog maar meer zorgen gaat maken, verder in de ellende wegzakt, moedeloos, wanhopig, ziek, zwak en depressief wordt?

Ga je gedachten monitoren en bijsturen

Hier wordt een SHIFT in bewustzijn gevraagd.
Zodra jij jezelf gaat identificeren met je uiterlijke omstandigheden, ben je gevangen in de dualiteit van het leven. Je kijkt met een bril op van angst naar jouw situatie en een probleem kan niet opgelost worden met de manier van denken die het probleem veroorzaakt, zei Einstein al.
Maak een SHIFT in bewustzijn en ga anders denken. Zet de bril op van liefde en kijk met andere ogen naar de situatie. Keer naar binnen en ga naar je bron van eigen wijsheid en van helderheid. Met eenheidsbewustzijn. Bekijk de situatie vanuit een ander perspectief en bevrijd jezelf uit de gevangenis van je denkgeest. Lees deze artikelen hierover:

Ondanks dat…

Tralies van de geest

Deze SHIFT maken vraagt allereerst een bewuste keuze.
De keuze om van jezelf te houden, om je levensgeluk op nummer 1 te zetten en radicaal goed voor jezelf te zorgen. Deze keuze kun je alleen zelf maken. Dit kan niemand voor jou doen. En ook alleen pas als jij die keuze hebt gemaakt en je uitreikt naar een ander en om hulp vraagt, als je open en bereid bent om je leven te veranderen ten goede:
Dán schep je de voorwaarden om werkelijk het leven te leven waar je naar verlangt.
Kies jij voor jezelf? Investeer jij in jezelf?

De Spiegelspel® Intensive. Snelweg naar zelfinzicht.

Met de Spiegelspel Intensive brengen we jouw gedachtenpatronen in kaart.
We gaan als het ware jouw persoonlijke figuurlijke moeras in beeld brengen.
Bewustzijn over dit ‘moeras’ zorgt voor helderheid en licht op situatie.
Waardoor je anders leert kiezen welke gedachten je aandacht geeft. Je kiest steeds opnieuw voor wat helpend, helend en opbouwend is en uiteindelijk krijg je de resultaten die je verlangt.
Je groeit van zwaarte naar lichtheid, van wegzakken in problemen naar grip op de situatie en moed om te doen wat je hebt te doen.
Gun jezelf een sprankelend, stralend leven en investeer in jeZelf: maak een afspraak voor het zelfkennis Spiegelspel© Intensive.
Alle info op een rij:
– https://www.zoekenderwijs.nl/eindelijk-oplossing-problemen/
 https://www.zoekenderwijs.nl/spiegelspel-intensive-opbouw/
– https://www.zoekenderwijs.nl/spiegelspel-intensive/

Je bent van harte welkom,

Jacqueline de Weerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *