Sta je op een kruispunt in je leven?

Sta je op een kruispunt in je leven?

Met Simone Levie ontwikkel ik momenteel een online zelfkennis programma. Om voor mezelf helemaal helder te krijgen wat de behoefte van mijn ideale klant “Lilian” is, heb ik een enquete gemaakt.

Mijn vraag aan jou is of je deze enquete in wilt vullen.
https://nl.surveymonkey.com/s/NFFFQ39

Dit is een schets van “Lilian”.

Ze is een zelfbewuste, verzorgde vrouw. Ze is 40 jaar. Ze heeft al een hele weg afgelegd en veel meegemaakt in het leven. Ze heeft veel levenservaring en dat heeft haar gevormd. Ze heeft kinderen. Ze is gescheiden. Ze wordt op zichzelf teruggeworpen. Ze verlangt intens naar een relatie met haar tweelingziel. Ze heeft een goede baan.

Aan de buitenkant zie je een vrouw waarvan je denkt: “Die heeft het goed voor elkaar!” Misschien zijn anderen zelfs heimelijk wel jaloers op haar.

MAAR ….

Van binnen woedt bij haar een storm van vragen, twijfels, onvervulde verlangens, onzekerheden. Ze heeft jarenlang geleefd met beperkende overtuigingen zoals “Ik kan het niet, weet het niet, ben het niet waard, ik mag het niet, het is niet voor mij bestemd. Ik ben dom, ik ben zwak, ik ben een slachtoffer.”

Ze heeft ook jarenlang onbewust geprobeerd om het tegendeel te bewijzen. Ze heeft hard gestudeerd en hard gewerkt en dat heeft grote resultaten opgeleverd. Ze heeft diploma’s gehaald, goed geld verdiend, ze is succesvol met haar werk. Ze heeft met wilskracht gebikkeld en met heel haar wezen naar harmonie gestreefd.

NU is ze het zat! Ze heeft een grens bereikt. Er is een urgentie ontstaan, een drang van binnenuit die niet meer te ontkennen is. Ze voelt van alles borrelen van binnen. Ze staat op springen. Ze barst bijna open. Ze weet dat er een enorme potentie in haar zit en dat ze dat nu nog maar voor een klein deel inzet. Ze voelt frustratie, ze voelt woede om dat het nu is zoals het is. Ze wil een doorbraak, maar weet niet meer hoe. Ze heeft al van alles geprobeerd en ze loopt vast. Er zit een blokkade, een angel in het systeem, waardoor de energie stroom stagneert. Ze voelt zich gevangen in een systeem waar ze maar geen zicht op krijgt. Ze is op de rand van wanhoop. Ze wil weer flow ervaren. Ze wil continue flow ervaren. Ze wil nu voor zichzelf kiezen.

Zij heeft zich té lang weggecijferd, kleingemaakt, leeggegeven, verscholen, onzichtbaar gemaakt, verstopt, laten overweldigen en misbruiken op allerlei fronten. Ze is té lang afgekat, genegeerd, afgewezen, niet serieus genomen. Ze voelt dat ze meer waard is dan zo’n behandeling en staat nu op uit haar apathie, dips en machteloosheid, ze staat op uit haar depressie, slachtofferschap, het afwachten, wachten, uitstellen, het vluchten in spiritualiteit.

Ze heeft nu nog een gebrek aan zelfvertrouwen en de neiging om te pleasen en zichzelf weg te cijferen. Ze is moe van het ploeteren, zwoegen, de stroefheid, de moeizaamheid, de anti-flow.

Ze ziet eindelijk een glimp voor zich hoe de beste versie van haar zelf er uit ziet en is bereid om er in te investeren die persoon van binnenuit ook aan het licht te brengen. De bron van licht en liefde die opgedroogd leek te zijn, begint weer te borrelen. Tot hier heeft ze het laten komen. En hier stopt het. Genoeg!

Het is tijd voor verandering. Maar waar moet ze beginnen?
En hoe moet ze dat aanpakken? Hoe kan ze haar verlangen vervullen en haar droom leven?

Super dankjewel voor het invullen: https://nl.surveymonkey.com/s/NFFFQ39

Resoneert dit verhaal bij jou? En wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Laat me dat dan weten en mail naar info@zoekenderwijs.nl 


Jacqueline de Weerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *