Prachtig Online Programma in ontwikkeling

Prachtig Online Programma in ontwikkeling

Het is al weer een aantal weken aan de gang. Met een bruisende club mensen zit ik in de ‘snelkookpan’ van online ondernemen. Samen met online business coach Simone Levie en meditatiecoach Dolly Heuveling van Beek en heel veel andere sprankelende en intuïtieve ondernemers, werk ik aan de creatie van een online programma voor mijn coachingsaanbod. 

Zo kan ik veel meer mensen tegelijk bereiken en bedienen met wat ik het liefste doe en waarvan ik merk dat er een grote behoefte aan is. Zo kan ik veel meer mensen helpen met het ontdekken van hun kernkwaliteiten en levensopdracht en het vertrouwen op hun eigen wijsheid en het verhogen van hun zelfkennis. 

Alles wat we vroeger op school niet geleerd hebben en wat juist ontzettend belangrijk is om een bewust en gelukkig leven in balans te leven, komt aan bod. Vragen die wij onszelf stellen voor persoonlijke groei en ontwikkeling worden op een speelse manier beantwoord.

Vragen zoals: Wat wil ik graag? Wat zijn mijn doelen? Wat zijn mijn ambities? Hoe kan ik duurzame, liefdevolle relaties aangaan? Waar wil ik naar toe met mijn leven? Wat zijn de dingen waar ik tegenaan loop? Waar wil ik beter in worden? Waar ben ik al goed in? Hoe kan ik mijzelf uitdagen en uit mijn comfortzone leiden? Wat is mijn passie, mijn droom en hoe kan ik daarmee geld verdienen? Hoe kan ik de issues die ik heb oplossen? Hoe kan ik vol (zelf)vertrouwen door het leven gaan? Hoe pak ik angst, emotionele pijn, onzekerheid en stress aan? 

Vind jij het gaaf en interessant om bij te dragen aan de ontwikkeling van dit programma en invloed te hebben op de inhoud van het programma?

Dan nodig ik je van harte uit om de enquete in te vullen en dan gelijk ook je naam en emailadres achter te laten, dan blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Heel erg bedankt voor je bijdrage! https://nl.surveymonkey.com/s/NFFFQ39 

Op een zinvol, bezield, vervuld, gelukkig, liefdevol en welvarend leven in eenheid!

Jacqueline de Weerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *