Op zoek naar je tweelingziel

Op zoek naar je tweelingziel

Zielsliefde veroorzaakt geen pijn en verdriet.
Het zorgt voor het naar buiten komen
van het verdriet en de pijn die al in je zat.

Eckhart Tolle

Wijsheidsorakel
Bij de vragen die aan mij gesteld worden voor een éénmalig gratis e-coaching voorproefje en een unieke wijsheidsorakelkaart, komt regelmatig deze vraag voorbij:
Hoe weet ik nu dat ik mijn tweelingziel ben tegengekomen?
Wie is mijn tweelingziel en waar herken ik hem/haar aan?
Waar is hij/zij te vinden?

In mijn verleden heb ik minimaal 8 keer gedacht dat ik mijn tweelingziel was tegengekomen. Meerdere exen en soulmates voldeden aan dit beeld in mijn hoofd. Ik zocht naar de beste informatie over tweelingzielen, las alles wat los en vast zat over tweelingzielen. Ik wilde weten waar die heftige gevoelens en reacties vandaan kwamen en wat ik er mee moest doen. Het was jarenlang een grote hobby van mij in die tijd: me verdiepen in die romantische verhalen en alles rondom tweelingzielen, tweelingstralen, zielsrelaties en tweelingvlammen. Ik deed aan regressietherapie en nam deel aan allerlei helingssessies om te achterhalen wie er nu mijn tweelingziel was en wat dit te betekenen had.

Ik struinde de site van het Elohim centrum af, van Joke Elziam Nootebos,  ik las over het experiment van Jan Raes psychiater met een speciaal traject over tweelingzielen, namelijk het Timotheus project
en ik las vele boeken van Jacob Slavenburg, ook over de historie van tweelingzielen en ik wilde er alles over weten.
Hoe zit dat en hoe werkt dat?

Al vele eeuwen wordt hierover nagedacht. We zijn allemaal op zoek naar onze ‘wederhelft’ of de ultieme geliefde. Naar de perfecte aanvulling / tegenhanger / de balans tussen het vrouwelijke en mannelijke in ons leven. Ook nu zijn er op Facebook vele groepen te vinden die zich met deze materie bezighouden en onderling ervaringen delen. Zelf heb ik er op Pinterest een bord over gemaakt:
https://nl.pinterest.com/JayaJacq/twinflames-and-soulmates/

Uiteindelijk is die ultieme geliefde IN onszelf te vinden. Die perfecte partner zijn wij ten diepste zelf. Het gaat uiteindelijk om het huwelijk IN onszelf tussen het vrouwelijke en mannelijke in ons. Het gaat om de vereniging van alle tegenstellingen IN ons. Om het Ja-woord tegen onze ziel, onze bron van liefde.

Iedere relatie helpt ons om een stukje verder te ontwikkelen daar naar toe.
Iedere relatie is niets anders dan een projectie van dat wat er in ons leeft en speelt. Natuurlijk kan het dan behulpzaam zijn om over deze materie te lezen en dat heeft mij ook veel geleerd. Nu heb ik begrepen dat ik eerst van mijzelf mocht gaan houden. Van mijn eigen ziel, van de onvoorwaardelijke geliefde in mijzelf. En als dat ‘heilige huwelijk’ van binnen tot stand is gekomen, dan vind je als vanzelf en op een natuurlijke en vanzelfsprekende manier ook die geliefde in de buitenwereld. Of niet en dan is dat prima, omdat je die vervulling al ervaart.

De Spiegelspel® Intensive.
Op weg naar het heilige huwelijk met jezelf.

Wees allereerst je eigen geliefde.
Wees allereerst je eigen echtgenoot / echtgenote
https://www.zoekenderwijs.nl/trouwen-met-jezelf/

Heb je hulp nodig bij die zoektocht naar de tweelingziel in jezelf?
Wil je huidige (heftige) relaties onder de loep nemen en onderzoeken wat jouw les is en wat je mag leren in deze relatie?
Ik help je er graag bij. Het is een fantastische hobby! 😉
Mail info@zoekenderwijs.nl of bel 06-29431691

Je bent van harte welkom,

Jacqueline de Weerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *