Liefde Downloaden

Liefde Downloaden

Hoe LIEFDE te installeren:

Helpdesk (HELP): goedemorgen mevrouw, waarmee kan ik u van dienst zijn?

KLANT: Ik heb er lang over nagedacht, maar ik wil nu LIEFDE gaan installeren. Kunt u me daar misschien bij helpen?

HELP: Jazeker kan ik dat. Bent u er echt klaar voor?

KLANT: Tja, ik ben niet zo technisch, maar ik denk dat ik er wel klaar voor ben. Wat moet ik eerst doen?

HELP: De eerste stap is het openen van uw HART. Weet u waar dat zit, mevrouw?

KLANT: Ja, dat weet ik, maar er worden nu verschillende andere programma’s uitgevoerd. Kunnen die tijdens het installeren blijven draaien?

HELP: Welke programma’s zijn dat, mevrouw?

KLANT: Laat me eens kijken, op het ogenblik worden OUD-ZEER.EXE, LAGE-ZELFWAARDERING.EXE, WROK.EXE en WREVEL. COM uitgevoerd.

HELP: Geen probleem. OUD-ZEER.EXE wordt geleidelijk wel door LIEFDE gewist uit uw huidige besturingssysteem. Het kan zijn dat het in het geheugen aanwezig blijft, maar dan laat het andere programma’s ongemoeid. LAGE-ZELFWAARDERING.EXE wordt op den duur wel door een module van LIEFDE overschreven die HOGE-ZELFWAARDERING.EXE heet. Maar WROK.EXE en WREVEL. COM moet u wel helemaal afsluiten. Door deze programma’s kan LIEFDE niet goed worden geinstalleerd. Kunt u deze afsluiten, mevrouw?

KLANT: Ik weet niet hoe dat moet. Kunt u me daarbij helpen?

HELP: Met genoegen. Ga naar uw startmenu en klik op VERGEVING.EXE. Doe dat net zolang tot WROK.EXE en WREVEL.COM helemaal zijn gewist.

KLANT: O.K., dat is gebeurd. Nu is LIEFDE vanzelf gestart. Is dat normaal?

HELP: Ja hoor. U moet nu een melding krijgen dat het opnieuw wordt geinstalleerd voor de resterende levensduur van uw HART. Krijgt u die melding?

KLANT: Ja, die zie ik. Is LIEFDE nu helemaal geinstalleerd?

HELP: Ja, maar denk eraan dat u nu alleen nog maar de basismodules heeft. U moet de andere HARTEN aansluiten voor de programma-uitbreidingen.

KLANT: Oei. Ik krijg al een foutmelding. Wat moet ik nu doen?

HELP: Welke foutmelding?

KLANT: Er staat “FOUT 412 – PROGRAMMA WORDT NIET UITGEVOERD OP INTERNE COMPONENTEN.” Wat wil dat zeggen?

HELP: Geen zorgen, mevrouw. Dat is een probleem dat wel vaker voorkomt. Het wil zeggen dat LIEFDE is ingesteld om op externe HARTEN te worden uitgevoerd, maar dat het nog niet op uw eigen HART draait. Het ligt nogal ingewikkeld, maar in lekentermen wil het zeggen dat u pas aan “LIEFDE” voor anderen toekomt als u eerst “LIEFDE” op uw eigen computer draait.

KLANT: Wat moet ik daarvoor dan doen?

HELP: Kunt u de directory “ZELF-ACCEPTATIE” openen?

KLANT: Ja, die heb ik.

HELP: Mooi zo. U wordt er echt bedreven in.

KLANT: Dank u.

HELP: Graag gedaan. Klik maar op de volgende bestanden en kopieer die naar de directory “MIJN-HART”: VERGEEF-JE-ZELF.DOC, KEN-JE-WAARDE.TXT en ERKEN-JE BEPERKINGEN.DOC. De computer zal alle bestanden overschrijven die nog problemen geven en programma’s met fouten corrigeren. U dient ook OVERDREVEN-ZELFKRITIEK.EXE uit alle directory’s te wissen en de prullenbak leeg te maken, zodat u zeker weet dat het programma voorgoed verdwenen is en ook nooit meer terug kan komen.

KLANT: Zo, dat is gebeurd. Hela! Mijn HART loopt vol met nieuwe bestanden. GLIMLACH.MPG draait nu op mijn beeldscherm en geeft gelijk aan dat VREDE.COM en TEVREDENHEID.COM in mijn HART worden overschreven. Is dat wel normaal?

HELP: Dat gebeurt wel eens, ja. Soms duurt het ook wel een tijdje, maar op den duur worden alle programma’s geladen. Maar, alles op zijn tijd. LIEFDE is nu dus geinstalleerd en wordt uitgevoerd. Vanaf nu moet u het allemaal zelf aankunnen, als het goed is. Ik heb echter nog een ding voordat ik ophang.

KLANT: Ja?

HELP: LIEFDE is een gratis programma. Zorg ervoor dat u het programma en de modules ervan geeft aan iedereen die u maar tegenkomt. Die geven het weer aan anderen door en van hen krijgt u gewoon weer soortgelijke mooie modules.

KLANT: Dat zal ik doen. Bedankt voor uw hulp. Hoe heet u trouwens?

HELP: Zeg maar, de Goddelijke Cardioloog, hoewel ik ook bekend sta als De Grote Heelmeester, maar de meeste mensen noemen me gewoon God. Men vindt over het algemeen dat een jaarlijkse controle voldoende is voor een gezond hart, maar ondergetekende, de fabrikant dus, beveelt een dagelijkse onderhoudsbeurt aan, wil men optimaal functioneren. Anders gezegd, blijft u contact houden…

Auteur: Onbekend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *