Geestelijk volwassen liefdesrelaties

Geestelijk volwassen liefdesrelaties

Geestelijk volwassen liefdesrelaties

Sinds een jaar trek ik voor Facebook lezers regelmatig wijsheidskaarten op aanvraag. Dit is een groot succes. Voordat ik een persoonlijke kaart uitzoek en mijn innerlijke wijsheid raadpleeg, stem ik me af op de persoon die de kaart aanvraagt. Om dat beter te kunnen doen, vraag ik of ze in één zin willen aangeven waar ze antwoord op zoeken.
Opvallend is dat heel veel vragen gaan over liefdesrelaties. Of ze met de juiste persoon zijn en er bij moeten blijven of hem/haar juist moeten verlaten, of ze de liefde van hun leven vinden het komende jaar, hoe ze dicht bij zichzelf kunnen blijven, hoe ze beter grenzen aan kunnen geven, hoe ze krijgen van hun partner wat ze verlangen.

De overlappende en diepere vraag is eigenlijk: Wil ik bewust zijn? Hoe ga ik een geestelijk volwassen relatie aan met iemand? Met iemand die mij in het samen zijn naar een hoger niveau tilt, mij toegevoegde waarde biedt, mij vervult en gelukkig maakt en laat stralen en schitteren, mij uitdaagt en motiveert om te groeien, om de comfortzone te verlaten en het beste uit mezelf te halen? Iemand die mij bemoedigt en support geeft, mij bevraagt en begrijpt. Iemand die mij koestert en liefheeft, precies zoals ik ben met alle eigen aardigheden en beperkingen? Iemand die naast me gaat en staat, die naar me luistert, die me laat lachen én me troost. Iemand die liefdevol spiegelt en gemoedelijk plaagt. Iemand die mij precies ziet zoals ik ben. In al mijn grootsheid en bescheidenheid, in mijn goddelijkheid en menselijkheid.

Ik verwijs mensen dan allereerst naar zichzelf. Wees allereerst je eigen geliefde.
https://www.zoekenderwijs.nl/wees-allereerst-je-eigen-geliefde/

Je relatie is een reflectie van je eigen waarde en zelfrespect. Feitelijk is een relatie niets anders dan een projectie van hoe jij je van binnen voelt. Dit is voor veel mensen een mindblowing hersenkraker én een eye-opener.
Het begint allemaal met jezelf. Met je eigenliefde. Als dat goed zit, komt de rest vanzelf en is je relatie bonus op het fantastische leven dat je al hebt met jezelf. Je hebt de ander niet nodig én het is fijn om bij hem/haar te zijn.
Als daar blokkades zitten of belemmerende patronen, zal dit zich spiegelen in de relatie.
Relatieverslaving (verslaafd zijn aan een pijnlijke en zeer moeizame relatie), narcistische relaties, verstrikkingen in de machtsdriehoek, grensoverschrijdende relaties, (emotioneel) gewelddadige relaties.. het komt helaas heel veel voor.
De oplossing en genezing begint bij jezelf. Bij zelfliefde, zelfvertrouwen en goede zelfzorg. Bij heilzaam egoïsme, bij opbouwende, versterkende en helpende gedachten. Ik help je er graag bij.

Bouwen aan zelfvertrouwen met de Spiegelspel® Intensive.

Gun jezelf een geestelijk volwassen liefdesleven en investeer in jeZelf: maak een afspraak voor de zelfkennis Spiegelspel© Intensive. Zo werkt het:
https://www.zoekenderwijs.nl/spiegelspel-intensive/
Mail info@zoekenderwijs.nl of bel 06-29431691

Je bent van harte welkom,

Jacqueline de Weerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *