Doe wat je doet met aandacht

Doe wat je doet met aandacht

Doe wat je doet met aandacht

Ik ben aangesloten bij The Secret To Life Coaching Company en regelmatig volg ik daar webinars en cursussen om mijzelf bij te scholen als coach en om nieuwe coachingtechnieken te leren.

Zo volgde ik ook de lessen: “De wetenschap van rijk worden”

Een heel belangrijk punt in deze wetenschap is dat je alles doet met aandacht. Wat het ook is.
Houd je visioen en je droomdoelen scherp voor ogen, denk er steeds met passie aan, voel je er goed bij, heb vertrouwen dat het werkelijkheid wordt en onderneem actie.

Combineer je mentale kracht met je persoonlijke actie en je krijgt het zogenaamde vergrootglas effect.

Als jij alles doet met vertrouwen, doel, zin, passie, dankbaarheid en levenslust (de zon) en je focust op wat je wilt en je onderneemt gerichte actie (een brandpunt met het vergrootglas), dan kán het niet anders dan effectief resultaat geven (een vuurtje maken). Dit is een wetenschap. Het werkt altijd.

Om zo te handelen en te acteren dat je geld genereert, moet je excellent zijn in alles wat je doet. Maakt niet uit wat. Of het nou ontspannen is, sporten, werken, mailen, schrijven, koken, eten, doe wat je doet met aandacht en de liefde van je hart. Bewust en met al je aandacht in het NU. Als je eet, eet bewust. Als je ontspant, ontspan dan helemaal en ga niet nog een beetje werken, als je gaat sporten, focus je dan helemaal op je lichaam.

Schrap alle drukdoenerij, gedoetjes, niet efficiënte bezigheden uit je dagprogramma. (Bijv. eindeloos zappen op tv, surfen op het net, scrollen op de facebook tijdlijn) Efficiënt is: met de volle 100% aandacht.

Maak daar een gewoonte van. Dan lééf je excellent. En is het niet een eenmalige of toevallige actie.

Jacqueline de Weerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *