Familie- en systeemopstellingen dag groepsworkshop

20okt2017

Van 10.00 tot 17.00

Prof. Oudpark 5

in Ede

111 euro

Jacqueline de Weerd / 06-29431691

De kracht van het Wetende Veld. Contact maken met deze Bron van Wijsheid binnenin jou.

Er is een Bron van Wijsheid IN ons. Daar kunnen we Altijd en Overal contact mee maken. We kunnen als het ware inpluggen in het Wetende Veld, alsof je de stekker in het stopcontact doet en je een lamp AAN zet, omdat er elektriciteit doorheen stroomt. Zó kunnen we met onze intuïtie contact maken en afstemmen op deze universele Bron van Kennis.

Wélke vraag je ook hebt, met welk probleem je ook worstelt... er is een antwoord te vinden IN jou. Met jouw gelukzalige bewustzijn. Met jouw intuïtie. Met jouw innerlijke wijsheid.

Wil jij dit ook een keer aan den lijve ervaren hoe je afstemt op het Wetende Veld? Hoe je jouw heldere weten, voelen en zien inzet?

Denk niet dat dit voor slechts enkele mensen is weggelegd. NEEN. Het is voor ieder mens toegankelijk, mits je je er voor open stelt en bereid bent om alle mentale ruis van de lijn te halen en je over te geven aan wat het Veld je toont. Door alle verhalen in ons hoofd en de concepten van hoe iets er uit MOET zien volgens ons, los te laten.

Familie- & systeemopstellingen: Hocus Pocus of jouw natuurlijke staat van Zijn?

Veel mensen die voor het eerst familieopstellingen meemaken zijn helemaal "flabbergasted". Ze vragen zich af waar al die zuivere informatie vandaan komt en of ze het wellicht niet zelf invullen en verzinnen. Met andere woorden: Ze vragen zich af of het een soort "wishful thinking" is. 

Dat is een begrijpelijke en menselijke reactie. Want wij zijn massaal en collectief vergeten wie we werkelijk in essentie zijn. Onze essentie IS gelukzalig bewustzijn. Zodra we daar verbinding mee ervaren krijgen we ALLES wat we nodig hebben om onze missie op aarde te kunnen uitvoeren. Met plezier, gemak en genade. 

We krijgen dan mensen, middelen, informatie, geld op ons pad om te kunnen doen wat we hébben te doen. Met ons unieke leven als unieke persoonlijkheid. We ervaren geluk en vervulling op het diepste niveau.

Alleen heeft het aardse leven er vaak vele lagen overheen aangebracht met

- belemmerende gedachten

- overlevingssystemen

- beperkende gedragspatronen

en we tunen nauwelijks meer in op onze essentie, maar trekken we conclusies en ondernemen we acties op basis van de uiterlijke verschijningen en resultaten. Kies voor duurzaam bestendig. We zullen altijd terug moeten keren naar de Bron van alle Zijn om vanuit ons hart en onze ziel de juiste antwoorden te vinden voor onszelf op dit moment in deze fase van ons leven. En daarmee ook voor de naasten om ons heen én het grote geheel

Wil jij ook leren hoe jij contact maakt met die natuurlijke staat van Zijn, met de Bron van Wijsheid in jou, met het Wetende Veld?

Doe dan mee met de Familieopstellingen dag in Ede op zaterdag 23 september 2017 van 10.00 - 17.00 uur 
Investering: 111 euro  
Lees meer: www.zoekenderwijs.nl/familie-opstellingen/  
Bestel direct:  www.zoekenderwijs.nl/webshop/product/dagsessie-familieopstellingen-groep/ 
Wil je nog meer informatie? Mail info@zoekenderwijs.nl of bel 06-29431691 

Je bent van harte welkom,

Jacqueline de Weerd

 

Er zijn 12 plaatsen beschikbaar.