Tekstschrijver, webredacteur, journalist
Pasgeleden heb ik bij Jacqueline de Weerd het door haar ontwikkelde Spiegelspel® gespeeld. Het spel belooft je op een speelse manier met je ziel in contact te brengen. Je leert jezelf beter kennen, je ontdekt je talenten en levensopdracht, je gaat vertrouwen op je eigen wijsheid, leeft bewuster en komt in balans.

Sinds het Spiegelspel® ervaar ik een duidelijke verandering. Ik kan mezelf beter van een afstand bekijken en herken duidelijker dan voorheen wanneer mijn angst en overtuigingen weer eens met me op de loop gaan. Ik heb meer rust en voel geen drempels meer om werk te maken van ideeën die al heel lang geduldig in mijn hoofd zitten te wachten op uitvoering. Dat mijn levensmissie veel meer aan de oppervlakte ligt dan ik zelf altijd heb gedacht, geeft nieuwe energie om echt meer aandacht te geven aan dat wat ik leuk vind en dat wat me energie geeft.

De begeleiding van Jacqueline is liefdevol , praktisch en met de nodige humor. Al haar kennis en ervaring zet ze in. Het Spiegelspel® heeft mij nieuwe inzichten en een verrassende positieve impuls opgeleverd.

Januari 2, 2015, Heleen was Jacqueline’s client