Professor Oudpark 5 6716 EJ Ede +316-29431691 info@zoekenderwijs.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ONLINE SHIFT INTENSIVE 

In 3 maanden van onzekerheid en zelftwijfel

naar zelfvertrouwen en helderheid over talenten en levensmissie

Herken je dit?

Voel jij ergens diep van binnen wel dat er iets veranderen moet om een echt sprankelend leven te leiden, maar dat je er tóch niet helemaal voor gaat? Blijf je hangen in de zogenaamde ‘comfortzone’ die eigenlijk helemaal niet zo comfortabel is?
Voel je ergens dat jouw ziel roept, maar negeer je deze roep of bagatelliseer je het met een serie excuses:

* Ik heb er geen tijd voor, ik ben veel te druk
* Ik heb er geen geld voor, kan het niet betalen
* Ik heb er geen energie voor, ik ben te ziek, te moe
* Ik moet eerst nog meer zelf proberen, meer mijn best doen
* Mensen in mijn omgeving snappen me niet, ik krijg zo veel weerstand…

Houd jij jezelf klein? 

Heb jij de neiging om jezelf weg te cijferen en onzichtbaar te zijn?
Blijf je voor jouw gevoel in de coulissen van het leven hangen?

 

Dan is dit de ongeschreven wet waar jij je (onbewust) aan houdt:
* Wees altijd poeslief en aardig tegen iedereen.
* Wees flexibel en meegaand, pas je overal aan.
* Wees vergevingsgezind, verzoenend en kalm.
* Bedek alles met de mantel der liefde en vermijd conflicten.
* Doe er alles aan om de lieve vrede en de harmonie te bewaren
* Wring je daarvoor in allerlei bochten, hoeveel je daar ook voor moet opofferen.

 

Je doet wel wat je leuk vindt, misschien zelfs je droomwerk, maar je voelt ook diep van binnen: er is méér! Er is een onbevredigd stuk in jou.
Een onvervuld gevoel. Je weet het: het móet leuker kunnen! Er IS grotere voldoening en flow te ervaren… Maar hoe doe je dat? Waar vind je die sprankeling, die bruis, dat enthousiasme?

Wil jij nu wel eens écht laten zien wie je bent en laten horen wat je te vertellen hebt? Wil je al die maskers nou wel eens laten zakken?
Wil jij nu de gok wagen, risico nemen, hoog spel gaan spelen en ‘gevaarlijk’ gaan leven? Wil jij passie voelen en hartstochtelijk leven?

Dan helpt de Online Shift Intensive jou met deze nieuwe gedragscode:

– Alle verstop spelletjes, smoesjes en uitstel-tactieken worden eerst (h)erkend en daarna rigoureus en grondig uit je leven geschrapt.
– Je vindt jouw unieke talenten en boodschap, je ontdekt je missie en je geeft er jouw authentieke stem aan.
– Je neemt 100% verantwoordelijkheid voor jouw bestaan hier op aarde op je met alle liefdeskracht en bezieling die in je is.
– Je neemt de waarde van jouw leven serieus, je kent het geschenk van deze menselijke ervaring op aarde en pakt in dankbaarheid en vreugde dit grote cadeau uit en haalt er vanaf nu uit wat er in zit.
– Je neemt niet langer genoegen met gerommel in de marge of een middelmatig leven, maar je ademt het leven in met iedere cel en iedere vezel, hoe het er ook uit ziet, wat er ook gebeurt.
– Je oefent openheid en bereidheid om vanuit je essentie te leven.
– Je neemt iedere ervaring als een leerproces naar innerlijke vrede, vreugde en vrijheid.

Hoe is de Online Shift Intensive opgebouwd? 

3 maanden, 8 modules, e-coaching en 2 uur live calls.

Module 1 Het Woorden Wonder

Woorden hebben grote scheppingskracht. We spelen en associëren met woorden en komen zo jouw talenten op het spoor.

Module 2 Het Cluster Carrousel

Uit de mallemolen van woorden selecteren we precies welke talenten bij jou horen.

Module 3 De Visioen Visualisatie

Je maakt nader kennis met jouw talenten en neemt een kijkje in jouw eigen levensvorstendom.

Module 4 De Licht- en Liefdes- Levensboom

Met dit eeuwenoude zelfkennisinstrument kom jij je missie op het spoor.

Module 5 De Mystieke Missie Meter

Je formuleert je missie aan de hand van alles wat je hebt ontdekt.

Module 6 Het Passie Plan met Specifieke Stappen

Je schrijf jouw unieke stappenplan om je missie uit te voeren

Module 7 Het Koers Kompas

Je krijgt tools om op koers te blijven en blokkades te doorbreken. Dit navigatiesysteem van jouw ziel is behulpzaam voor jou om recht op je droomdoelen af te gaan.

Module 8 Co-creatie Checklist

Je leert om te co-creëren en helpende gewoonten op te bouwen, die jou opbouwen en versterken en je wensen tot werkelijkheid maken.

Magisch Maatwerk Materiaal

Afhankelijk van jouw levensthema’s, terugkerende problematiek en de rode draad in je leven, krijg je maatwerk documenten, linkjes, audio en video.

Aan het eind heb jij:

 

 

 • Jouw Persoonlijkheid in kaart gebracht, de blauwdruk van jouw ziel helder.
 • Je kent je talenten én je levensmissie. 
 • Jouw valkuilen, overlevingssystemen, blinde vlekken, schaduwkanten, blokkades helder in kaart gebracht
 • Je weet wat de vervormingen van jouw talenten zijn en kan ze bijsturen naar de opbouwende kracht.
 • Helingsmethoden om de blokkades te transformeren in brandstof om je manifesteer-motor te laten draaien.
 • Manieren om jouw SHIT te SHIFTEN naar mest om jouw Zijnsgrond mee te bevruchten, zodat je een grote oogst mag verwachten van het zaad van jouw talenten.
 • Geleerd hoe je zelf kunt co-creëren en je missie kunt volbrengen.
 • Kennisgemaakt met de kunst van het manifesteren en co-creëren en talloze tools in handen om dit ook daadwerkelijk te dóen, zonder uitstel.
 • Een methode in handen waarmee jij jezelf eindeloos verder kunt begeleiden met zelfonderzoek, zelfreflectie en zelfheling.
 • Een overvloed aan maatwerk documenten met relevante informatie en linkjes naar nuttige audio’s en video’s.

Wie ben ik? 

Mijn naam is Jacqueline Versteeg – de Weerd en met vreugde en vervulling begeleid ik jullie op deze weg naar jouw droomleven. Ik ben de trotse moeder van 5 grote kinderen en de gelukkige levensgezellin van mijn man Ron.

Na mijn studie HBO-V en mijn werk als verpleegkundige in het ziekenhuis, heb ik mij jarenlang volledig aan het moederschap gewijd toen de kinderen klein waren en vond ik veel vervulling in vrijwilligerswerk in een oecumenische geloofsgemeenschap. Na echtscheiding in 2006 heb ik een carrière switch gemaakt naar Spirit en Spiegel-coachingswerk en het zelfstandige ondernemerschap. Dit werk is mijn passie, heeft mijn hart en ziel en voelt niet als werk. Ik kán gewoon niet anders. Het is voor nu de vorm waarin mijn missie volbracht kan worden op dit moment in mijn leven.

Ik ben dol op mijn gezin en familie. We hebben een hechte band. Ik houd van symbolisch bewustzijn en de tekenen verstaan. Spiritueel en Aards leven is wat ik wil. Bezieling, inspiratie en verdieping horen bij mij EN helder, nuchter, praktisch en concreet zijn. Ik houd van reizen, ondertussen foto’s maken en het delen van onze avonturen. Ik schrijf graag en veel. Ik ben levensverliefd en voel me een gelukkeling. Een zondagskind. Ik voel me rijk, dankbaar en gezegend en geniet met volle teugen van dit avontuur dat leven heet.

Ik ben altijd bezig met het verhogen van bewustzijn, vermeerderen van levensgeluk en het uitbreiden van de liefde. Mijn motto is: geniet van het proces! Ik zie je graag bij de groep deelnemers!

Sandra Hanrath

“Ik heb de Online Shift-Intensive gedaan bij Jacqueline. Wekelijks stuurde Jacqueline een mail met een tekstbestand met opdrachten, ondersteund met een audio of video. Er was een besloten facebookgoep om ervaringen uit te wisselen. En twee persoonlijke sessies met Jacqueline per skype. Jacqueline bouwt de training mooi op zodat je zelf, op je eigen tempo ontdekt wat voor jou nodig is. Door feedback te geven op mijn huiswerk kon Jacqueline mij heel snel wijzen waar ik onbewust naar zocht. Zij bood mij de veiligheid en gaf mij het vertrouwen om mijn behoeftes te verkennen en aangeleerd gedrag te herkennen. Ik heb hierdoor zo veel meer inzicht in mij zelf en herken nu veel sneller mijn valkuilen. Ik heb mijn levensmissie gevonden en meer regie over mijn talenten. Als je er klaar voor bent; zeker doen!”

Foekje van der Heide

“Zolang ik mij kan herinneren ben ik bekend met de vragen ‘Wie ben ik?’ en ‘Waar ben ik goed in?’. Opgevoed in een ondernemersgezin werden deze vraagstukken rationeel benaderd en omgebogen tot de lijfspreuk ‘Ik wil het, ik kan het en ik doe het’. Op een heel creatieve wijze heeft Jacqueline mij in contact gebracht met mijn talenten. Mijn vroegere slogan ‘ik wil het, ik kan het en ik doe het’, heeft plaatsgemaakt voor ‘meer leven, met minder moeite’. Het klinkt groots, maar ik kan wel zeggen dat ik me sinds de spiegel- en businesscoaching bij Jacqueline ‘meer levend’ en ‘bezield’ voel dan daarvoor. Als dit je aanspreekt, dan beveel ik je Jacqueline als coach van harte aan. Jacqueline biedt je zelfinzicht in door een passende combinatie van vragen, oefenmaterialen en naslagwerk, ze is recht door zee en zet je door haar benadering AAN.”

Inbegrepen:

 

 • Toegang tot een speciale Facebook groep met gelijkgestemden, waar je jouw ervaringen kunt delen en vragen kunt stellen.
 • Tijd genoeg om op je gemak dit proces aan te gaan. Vanaf het moment van betaling heb je 3 maanden de tijd om de cursus te doen. Zo heb je tijd om de opgedane kennis en inzichten te integreren in je dagdagelijkse leven en tot een discipline om te bouwen.
 • 3 maanden maatwerk e-coaching om nieuwe geluks- en succes-gewoonten te creëren 
 • Toegang tot een grote Facebook community van Zoekenderwijs waar je volop inspiratie kunt opdoen

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoeveel tijd heb ik nodig voor het schrijfwerk en de opdrachten van de cursus?

Als je de cursus diepgaand en toegewijd wilt doen voor het levensveranderende effect, dan moet je wel rekening houden met een half uur reflectiewerk per dag. Dat is nodig om jezelf beter te leren kennen en te voelen hoe het werkt in jou. 

Hoe weet ik zeker dat dit wel werkt? Ik heb al zo veel gedaan?

De Online Shift Intensive en de live versie het Spiegelspel is inmiddels door honderden mensen gedaan en blijkt een levensveranderende cursus te zijn. Je leert anders naar je eigen leven te kijken en je leert de Shift te maken in bewustzijn onder veel verschillende omstandigheden en in vele situaties. Je krijgt de regie over je leven op alle levensgebieden. 

Ik schrijf altijd in mijn dagboek, mag ik scans sturen met de mail of foto's van mijn handgeschreven teksten whatsappen?

Nee. Het kost me te veel tijd om handschriften te ontcijferen. Huiswerk/speelwerk/hartwerk mag je in Word documenten naar mij mailen. Ook voiceclips via Whatsapp kosten mij te veel tijd om te beluisteren. Lever de uitgewerkte opdrachten dus aan in Word tekst documenten. 

Mag ik langer dan 3 maanden doen over de cursus want het is heel intens en gaat heel diep?

Jazeker, je blijft altijd toegang hebben tot de materialen, dus je kunt de cursus er bijpakken wanneer je wilt. Ook nog na jaren. Alleen de persoonlijke begeleiding van Jacqueline houdt op na 3 maanden en is tijdsgebonden.  

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, in 3 maandelijkse termijnen betalen is mogelijk.  Bestel hier en betaal de eerste termijn: https://www.zoekenderwijs.nl/webshop/product/online-shift-intensive-in-3-maandelijkse-termijnen/